Canon extinde gama de camere video LEGRIA

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 ianuarie 2010

Canon extinde gama de camere video LEGRIA, lansând patru noi serii ce oferă mai multe opţiuni. Ideale pentru orice utilizator - de la pasionaţii de captură video, la cei care doresc o modalitate uşoară de a filma evenimentele importante - gama LEGRIA include acum încă trei noi serii de camere video HD - LEGRIA HF S, LEGRIA HF M şi LEGRIA HF R - şi o nouă serie LEGRIA FS300 SD.

Noile modele LEGRIA oferă o varietate de inovaţii, uşurând captura şi partajarea filmărilor. Opţiuni avansate, uşor de utilizat, ce includ modul Smart Auto, Video Snapshot şi Pre REC, permit clienţilor să devină creativi, capturând momentele importante aşa cum doresc să şi le amintească. Odată efectuată captura, conversia HD-SD realizată pe cameră precum şi noua funcţie Easy Web Upload facilitează partajarea filmelor pe internet sau DVD.

Situată în vârful gamei LEGRIA HD, noua serie LEGRIA HF S oferă o combinaţie imbatabilă, alcătuită din componente hardware avansate şi un set complet de opţiuni de control manual, ce permit utilizatorilor cu experienţă să profite din plin de viziunea lor creativă.

Dotate cu senzor CMOS Full HD de 8MP şi echipate cu lentile video HD, fiecare model este capabil să ofere utilizatorilor imagini de o calitate incredibilă. Noile opţiuni includ şi modul Powered Optical Image Stabilizer, un ecran LCD de 8,8cm (3.5") cu tehnologie touch, mod Smart Auto şi port dublu pentru cardurile SDHC (la toate modelele). Opţiunile audio avansate, ce includ şi modul Auto Microphone Attenuator, egalează sofisticatele funcţii video oferite de aceste modele.

Noul display LCD bazat pe tehnologia touch este cel mai mare ecran disponibil în prezent, oferind o rezoluţie şi un contrast de patru ori mai mare în comparaţie cu alte modele. Controlerul manual redesenat din punct de vedere al design-ului, modulul EVF de 0,69cm (0.27") (doar pentru LEGRIA HF S21) şi terminalul de control la distanţă, oferă împreună cu ecranul LCD un control ridicat asupra funcţilor camerei.

Seria LEGRIA HF M oferă produsul perfect pentru cei ce caută un design compact şi o calitate excepţională a imaginii. Sistemul Canon HD, ce incude un senzor CMOS Full HD de 3,3MP, oferă înregistrări video de o calitate excepţională. Uşor de utilizat şi confortabilă în manevrare, seria LEGRIA HF M pune la dipoziţia utilizatorilor un ecran LCD de 6,8cm (2.7") bazat pe tehnologia touch şi un set de funcţii avansate precum Smart Auto.

Toate modelele sunt compatibile cu o gamă extinsă de accesorii Canon LEGRIA, ce include adaptoare pentru lentile, microfoane, surse de iluminare şi noua carcasă subacvatică Canon WP-V2 (permite înregistrarea sub apă până la o adâncime de 40 m).

Seria LEGRIA HF R este o colecţie de camere video Full HD, stilate şi uşoare în greutate, ce oferă utilizatorului o partajare uşoară a filmelor realizate. Concepute să ofere performanţe ridicate, modelele acestei serii integrează tehnologia de imagine Canon şi o serie inovativă de opţiuni uşor de utilizat, precum modurile Video Snapshot şi Smart Auto. Design-ul compact sugerează discret potenţialul ridicat de portabilitate al modelelor din seria LEGRIA HF R, ce oferă soluţia perfectă pentru utilizatorii care pătrund pentru prima oară în lumea înregistrărilor HD.

Seria Canon LEGRIA FS300: perfectă pentru clienţii în căutarea unei calităţi de excepţie, dar care nu necesită filmare HD, seria LEGRIA FS300 este o colecţie de camere video SD capabile să producă filmări video de calitate. Toate modelele acestei serii implementează o gamă extinsă de opţiuni şi tehnologii de filmat, precum lentilele Canon, modul Video Snapshot, noul stabilizator dinamic de imagine şi o funcţie Pre REC.

Canon Europe este subsidiara regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).

Fondată în 1937, având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse ce pornesc de la camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb