Canon lansează imprimanta i-SENSYS LBP7200Cdn

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 februarie 2009

Canon anunţă lansarea i-SENSYS LBP7200Cdn, un nou produs al gamei de imprimante laser color i-SENSYS. Oferind printuri A4 color şi monocrom de înaltă calitate la viteze de până la 20 ppm, i-SENSYS LBP7200Cdn este echipată cu interfaţă de reţea ce permite grupurilor de lucru de mici dimensiuni să folosească în comun funcţionalităţile echipamentului: tipărire de înaltă calitate, viteze mari de imprimare şi tipărire duplex automată.

"Combinând viteze de imprimare impresionante şi calitate deosebită a colorii într-un design compact, imprimanta de reţea i-SENSYS LBP7200Cdn este un echipament important în gama noastră de imprimante laser i-SENSYS", a declarat Rainer Fuehres, Head of Canon Consumer Imaging, Europa. "Odată cu lansarea acestei imprimante, un număr mai mare de întreprinderi mici şi mijlocii vor beneficia de tehnologia de imprimare laser, lider de piaţă, oferită de Canon", a completat Fuehres.

Printuri color rapide şi de înaltă calitate

Prezentând viteze de imprimare impresionante - până la 20 ppm atât pentru documente color cât şi monocrom - noua i-SENSYS LBP7200Cdn oferă printuri profesionale cu rezoluţii de până la 9600 x 600 dpi, prin intermediul tehnologiei Automatic Image Refinement. Textul este bine definit iar grafica are un aspect strălucitor şi plin de culoare. Cu un interval FPOT de 15 secunde sau mai puţin, utilizatorii pot imprima rapid documente de înaltă calitate chiar şi din modul Standby.

Productive şi eficiente

Imprimarea duplex automată, prezentă ca funcţionalitate standard la acest model, reduce pierderile de hârtie, minimizând astfel impactul asupra mediului şi reducând cheltuielile cu hârtia ale organizaţiei.

În multe birouri mici, imprimantele sunt inactive perioade semnificative de timp. Modelul i-SENSYS LBP7200Cdn, certificat Energy Star, consumă doar 7,5 waţi în modul sleep, fiind una dintre cele mai eficiente imprimante din clasa sa. Şi, datorită tehnologiei Canon Quick First-Print, este posibilă imprimarea aproape instantanee.

Tehnologiile Quick First-Print constituie un trio de inovaţii unice de la Canon. Prima, controller-ul de tipărire Canon Color CAPT (Canon Advanced Printing Technology) procesează documentele la viteze mari. Apoi, On-Demand fixing elimină nemulţumirile legate de timpii mari de pornire şi reduce necesarul de putere. Nu în ultimul rând, temperatura scăzută de topire a tonerului On-Demand S contribuie la finalizarea mai rapidă a printurilor.

Având o interfaţă de reţea inclusă, i-SENSYS LBP7200Cdn este partajată cu uşurinţă de un mic grup de lucru. Administratorii de reţea şi utilizatorii pot accesa cu uşurinţă şi pot monitoriza echipamentul cu ajutorul browser-ului, prin intermediul Remote User Interface (RUI).

Concepută pentru companii mici şi mijlocii

Înaltă de doar 331mm, imprimanta i-SENSYS LBP7200Cdn este uşor de amplasat chiar şi în cele mai restrânse spaţii de birou. Design-ul său compact este datorat motorului de tipărire orizontal în linie, care este silenţios în modul de aşteptare. Uşurinţa în utilizare este asigurată de traseul frontal de ieşire a hârtiei şi de posibilitatea de glisare a cartuşului, care permite înlocuirea rapidă şi uşoară a cartuşelor All-In-One. Imprimanta i-SENSYS LBP7200Cdn are o capacitate mare de hârtie, fiind astfel redusă frecvenţa alimentării: în mod standard este disponibilă o tavă de 250 coli şi o tavă multifuncţională de 50 de coli; de asemenea, opţional este disponibilă o tavă de 250 coli pentru a spori capacitatea de stocare a hârtiei.

Uşor de utilizat şi de întreţinut, sistemul de cartuşe All-In-One de la Canon include tonerul, tamburul şi unitatea de curăţare într-un singură componentă consumabilă. Cu fiecare cartuş nou, componentele cheie ale imprimantei sunt reînnoite în mod eficient, garantând tipărirea în mod continuu la cea mai înaltă calitate. Cartuşele All-In-One sunt complet reciclabile prin intermediul programului propriu Canon Cartridge Recycling Programme.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb