Cântă, zeiţă, mânia ce-aprinse pe Rareş Bogdanul!

MAKE
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 4 octombrie 2018

Cântă, zeiţă, mânia ce-aprinse pe Rareş Bogdanul!

MAKE

Turbat, Rareş Bogdan mi-a atacat Masa rotundă România-Rusia, ("În căutare de noi formate de cooperare"), pe care am proiectat-o pentru luna asta la ASE, a jucat-o în picioare în emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea TV de alaltăieri şi a făcut spume că cum PSD boicotează relaţiile cu statele Uniunii Europene şi, uitaţi-vă!, frumuseţe!, frumuseţe!, ne orientează să strângem relaţiile cu Rusia.

Emisiunea a fost transmisă în direct, de la balamuc.

Grupul de Presă BURSA organizează Masa rotundă, nu PSD.

Pagina pe care a afişat-o însăşi Realitatea TV nu lasă niciun dubiu, organizator BURSA, cu Camera de Cooperare Româno-Rusă şi trei parteneri care nu sunt PSD. (vezi imaginea 1)

«Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă şi Grupul de Presă BURSA, în parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucureşti, Asociaţia Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică şi Uniunea Întreprinzătorilor şi Industriaşilor din Federaţia Rusă, organizează Masa rotundă dedicată dezvoltării relaţiilor financiar-economice româno-ruse cu tema: "România şi Rusia în căutare de noi formate de cooperare".

Evenimentul va avea loc în data de 18 octombrie 2018, începând cu orele 09:00, la Academia de Studii Economice, Aula Magna"»

Rareş Bogdan exclama (2; 01; 32) "Şi ce credeţi că organizează domnul Teodorovici, cu domnul Orlando...?"

Balamuc.

În ocazia asta, a Mesei rotunde, Teodorovici nu organizează nimic cu Orlando, mai ales că ei sunt o singură persoană, purtând ambele nume, dimpreună cu un al treilea - Eugen - care nici el nu organizează nimic.

Aşa cum se vede chiar pe pagina afişată de Realitatea TV, Teodorovici este trecut pe lista de "Propuneri Speakeri", sub care apare o Notă: "Pentru a vedea lista speakerilor confirmaţi, vă rugăm să consultaţi programul evenimentului". (vezi imaginea 2)

Adică, ceea ce a afişat Realitatea TV este un document în lucru al ziarului BURSA, o propunere care nici măcar nu-i fusese adresată, încă, ministrului finanţelor Teodorovici.

Dacă la atât se limitează temeiul textului "PSD sfidează SUA şi UE, dar onorează Rusia", (afişat de Realitatea TV, în burtieră), atunci este o tâmpenie.

Şi spun că este o tâmpenie, iar nu o minciună, pentru că având foaia asta în faţă, trebuie să fii tâmpit ca să minţi aşa.

În mod normal te internează.

Prezentă în platou, Oana Stănciulescu a făcut duet cu Rareş Bogdan, referindu-se la tematica "În căutare de noi formate de cooperare":

Oana Stănciulescu: "Astea nu mai sunt bune, cu astea europene..."

Rareş Bogdan: "...nu mai sunt bune cele cu Germania..."

Oana Stănciulescu: "...cu America..."

Rareş Bogdan: "...cu Franţa, cu Statele Unite..."

Măi, oameni buni, voi în ce pavilion sunteţi trataţi?

Că America, Statele Unite, Germania şi Franţa n-au nicio problemă să coopereze cu Rusia, în ciuda sancţiunilor pe care i le aplică.

Desigur, Rareş Bogdan este turbat pe Teodorovici şi Vâlcov (apropo, l-a băgat şi pe Vâlcov printre organizatorii Conferinţei mele, deşi Vâlcov nu apare nici între pereţii dubli), încă de acum o lună şi jumătate, când ei au sus­ţinut (cu referire directă la Realitatea TV) că nu este permis ca o companie să fie în insolvenţă timp de şapte ani.

Pot înţelege motivele lui Rareş Bogdan, pot înţelege că Cozmin Guşă s-a speriat şi că se zbate, lovind aiurea în dreapta şi-n stânga.

Îmi pare rău pentru ei, ca persoane, şi pentru postul de televiziune.

Chiar aşa!

Dar, în emisiunea de alaltăieri, Rareş Bogdan a spus (1; 02):

"Această televiziune şi această emisiune, în special, este una extrem, extrem de corectă".

Pai, cum, frate?!

Cu minciuni de om nebun?

NOTĂ:

Afişul Mesei Rotunde a fost conceput de mine şi a stat vreo 20 de minute pe ecranul Realitatea TV, durată pe parcursul căreia mi-a crescut inima din piept, pentru că este un afiş frumos, unde am găsit similitudini între turlele de la Trei Ierarhi, din Iaşi, şi cele de la Sfântul Vasile, din Moscova.

În tot acest timp, Grigore Cartianu ("Gregoire l'Ecrivain", după cum se spune că s-ar fi recomandat unei delegaţii de ziarişti francezi) a povestit cum ducea gâştele să pască, cum l-a cunoscut pe Marian Munteanu, ceva cu Virgil Măgureanu şi ceva cu securişti - un discurs desprins din coerenţa de ospiciu literar, devenit fond sonor la o imagine statică.

Cozmin Guşă nu mi-a răspuns la telefon.

I-am dat telefon de două ori.

Am vrut să-i spun "Frate, aţi înnebunit?!"

A sunat, a sunat şi după aia, m-a băgat pe ocupat.

De două ori.

Opinia Cititorului ( 42 )

  1. Lumea de mâine e mai complicată ca cea de azi, tot timpul a fost asa.

    Bunăoară după războiul comercial americano-chinez , cine garantează că nu vom avea și un război comercial ue-sua ?? 

    Lucru posibil de ex.daca dolarul se va întări si euro va slăbi ... 

    Si noi , o prăpădită anexa a mașinii de export germane...

     

    1. se afla la Bucuresti, Chisinau sau Viena si de ce nu este invitat domnul Seele.Pemtru relatiile sale de cooperare cu Chisinaul domnul Treichl ar fi chiar invitat de onoare.Pe de alta parte daca domnul Teodorovoci ar face pe DJul ar fi posibil sa-l invitam si pe domnul Putin sa le spuna studentilor de ce cei din est sunt invatati cu brutalitatea. Si punctul culminant ar fi concursul Vocea Estului unde vom decide intre Andreas , Vladimir si Scorpions care este cel mai bun interpret.

    Stimate domnule Make, n-ar trebui să-l atacați pe domnul Rareș Bogdan. El face parte din aceeași tabără ideologica pe care-ați ales-o. Nu e în regulă pentru unitatea de monolit a luptei. Trădați idealurile milenare ale luptei de clasă!

    Ce facem cu anticorupția, cu statul de drepți și cu restul idealurilor noastre dacă soldații puși să lupte în linia întâi se ceartă între ei? Nu e bine, mergeți vă rog la Rareș Bogdan și cereți-vă scuze. Sau, dacă vă e greu, puteți să corectați această ieșire printr-o autocritică într-un articol.  

    1. Te crezi smecher, dar pe Make nu-l stii. N-are tabara.

      Tabara, ne-tabara , Masa rotundă România-Rusia este o chestie absolut inutila pt ambele parti.

      Prietene, orice masa rotunda este inutila pentru prosti. Nu te-am invitat.

      Am impresia că tocmai ți-ai violentat verbal un suporter.

      Imi cer scuze daca v-am suparat. Va rog sa-mi trimiteti o invitatie la Masa rotunda Romania- Venezuela ... :)

      Mai bine hai sa discutam la o masa patrata despre frumoasele romane rusesti (unele cu o puternica 'incarcatura' propagandistica ) care mi-au incantat copilaria: Strada Mezinului, Port Arthur, Stiletul. Pasarea de bronz, Defileul Panterei, Ariel, Omul Amfibie etc.

      Nici macar sa faci misto inteligent nu esti in stare. Make te-a vazut din prima. Cat de inteligent poti fi tu, daca ceri sa fii invitat la alta masa rotunda, cand omul ti-a spus, deja, ca toate mesele rotunde sunt inutile pentru prosti?

      era sa uit si era mare pacat , "Povestea unui om adevarat " al lui Boris Polevoi si "In spatele liniilor inamice" nu mai stiu de cine...

      Crezi si tu in prostia pe care o spune el?

      Din contră. Cam aveați vânt din pupa pe restul subiectelor. Aici doar am remarcat că v-ați despărțit pe motiv de masă Rusia.

      Nu e buton ca la FB dar nu ma pot abtine :)

      Citesc ziarul Bursa din anii 90.

      Dar nu pot sa accept replici de genul 2.2. 

      Make 

      Te respect chiar daca nu am fost tot timpul de acord cu ce ai scris. 

      Dar. 

      Atacuri la persoana nu e corect!

      Rog frumos revino la un ton moderat .... 

      Faptul ca Make nu il invita pe anonimul de la 2.2. nu este atac la persoana, iar Make nu are nici o obligatie sa stea fara replica la ouale clocite aruncate de neghiobi.

      Ce poti sa discuti la o masa rotunda, poate despre vreme, despre un parfum fin, despre caviar ca doar n-o sa discutati despre mortii din Donbass, Crimeea, dizidentii care se arunca de la etaj, otrava da pa clanta, despre offshoruri, despre sistemul bancar putred, despre pensii , despre cleptocrati , despre fakenews si despre alte maruntisuri din astea care este pt prosti

      Citeste raspunsul lui Make de la 2.3. si nu te mai intreba degeaba!

    Un nou maimutoi a aparut pe scena media de la noi de ceva vreme. Acest Rares Bogdan care se lupta ca si aia din antene cu sistemul, doar ca fiecare cu sistemul lui si toti se dau mari analisti si revolutionari, si care acum face guverne, cu Oreste, alt complex si ala, stindardele diasporei. Lupta monitorizata de undeva de sus sau din camera de comanda de alt strateg faimos realizator de nimic numit Cozmin Gusa. Important e ca fiecare se simte bine si number 1 in lumea lui. Ce ne-am face fara ei?

    1. Diferența dintre Realitatea SRI și Antena 3 este Kovesi, Coldea și Dumbravă.

      Bonus, Mircea Băsescu, pârnaie, bifat. 

      Tati , daca excluzi sponsorii diferentele sunt minore :)))

      Diferențe ar fi, mari. Una n-a platit taxe niciodată și este abonata la bidoanele Securității.

      Cealaltă s-a trezit fără sediu pentru că Băsescu, Kovesi, Coldea, Bogdan.  

      Tati , las-o pe aia cu taxele , eu vorbesc de stilul de a face jurnalism tv .Restul sunt alte chestiuni si se stiu.

    Ca s-a intersectat cu drumul vostru este altceva dar Rares Bogdan este acelasi. Adevarul continut in spusele lui are un nivel constant, exprimarea si furia sunt cele obisnuite. Balamuc, bine zis.

    Nu e de mirare,se spune ca se drogheza,unii din RealitateaTV. Probabil, Rares Bogdan se drogheza,tinand cont de apucaturile lui de iresponsabil.

    Nu neaparat pentru eveniment sau pentru disputa cu insul asta (nu e ala pe care-l iau mereu la mishto cei de la TimesNewRoman?!?)... Ci pentru titlul articolului, domnule!!!

    Ah, clasicii, ah, marea cultura... dupa atata Dancila si Dragnea si Valcov e o adevarata placere sa-ti mai amintesti de cultura si e inca si mai mare placerea cand vezi ca-si mai amintesc si altii. 

    Make, Rusia in curand va fi incendiata.... ce masa rotunda organizati voi cu niste viitori incendiati ?

    1. Vali, am auzit ca in curind o sa murim cu totii, inclusiv tu. De ce te mai zbati?

      uite asa mai primeste o donatie de la americani si vine sa area cu galeata de apa in fata la ASE. Da zi mai bine ca esti invidios ca nu te-au invitat. La cat de hot sunt aseistele logic avem nevoie de los bombarderos din Dealul Spirii

      :) istet raspuns :) ... nu ma zbat, opinez de pe marginea societatii :) o sa ia foc Rusia de la pensii ;)

      Scrie cand te trezesti ! :)) Adica Trump se iubeste cu Kim dar Make nu poate discuta de Rusia :))

      astia din est si prin urmare de ce sa nu discutam. Ocazia este extraordinara deoarece OMV cumpara pana la un sfert din campul gazeifer Siberian in loc sa l schimbe cu cel Norwegian. ......

    Fix acelasi tip de situatia o intalneste un om normal cand incearca sa intre intr-un dialog cu un taliban politic #rezist. Este frustrant si inebunitor. Intotdeuna acesta STIE cum sta de fapt treaba. Nu mai conteaza argumentele sau logica. El STIE.

    1. Vi s-au umplut gurile de hastag :))) De aia nu v-a invitat Make la masa ca sunteti extremisti :)) Visati doar rezistenti extremisti antrenati in tabere dar nu vedeti propriul extremism.Sa-si consume boboru energia in lupte inutile sa puteti fura mai cu spor :))

    Oh, ai căzut în malaxorul proștilor de la SRI?

    Și te surprinde? 

    De fapt ți-ar trebui o masă colțuroasă nu rotundă make. Acolo , pe colțuri, te simți cel mai bine!

    1. De fapt, nu spui nimic, dar te crezi destept.

    Domnule Make, Excelent articolul! Dar nu stiti ca dl Gusa a anuntat infiintarea partidului Realitataea , deja au nominalizat minstrii. Asa ca aveti grija!

    1. Realitatea paralela ? :))

    Nu...deci nu vreau sa mai aud de Teodorovici. Daca Ceausescu ar fi in viata, ar ramane mut ore intregi la un asa limbaj de lemn, elaborat despre totul sau nimic la un loc, prezent si viitor in aceeasi fraza. Ma intreb daca dl. Teodorovici le repeta seara, in baie, in fata oglinzii.. singura care poate sa suporte, muta, asa ceva. Dar ce legatura are Orlando cu masa rotunda? Era si el prezent ca erau alune pe masa sau ce?

    Domnule MAKE nu va lasati intimidat de toti rau voitorii...dar am si eu o curiozitate. Fara Teodorovici pe afis, nu vine nimeni, domnule, la masa aia rotunda organizata la ASE. Iar daca totosi Teodorovici e prezent, nu-l intreaba chiar nimeni de ce a dormit ANAF-ul pe el, 5 ani de zile inainte sa se apuce sa calculeze CASS_ul la cei care il datorau? Asta, inainte de alte discutii. Ca erau impostori si tupeisti si pe vremea lu Basescu dar parca astia ii intrec cu gratie...

    Make nu te-a certat si Tolontan? Parca era ceva si cu un speaker care era avocat anti gay. Era mare circ acum cateva zile. S ar putea sa incurc evenimentele dar parca ti au mai facut reclama si ei. La Realitatea cred ca costa o avere reclama la cati spectatori cred ei ca au si la cat ai avut expunere.Daca faceai barter ieseai mai prost.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb