CARMEN DAN, DESPRE INCIDENTUL CU BOUREANU:  "Poliţistul a reacţionat după ce a fost lovit; reţinerea nu a fost întâmplătoare"

Mina Irina
Politică / 13 iunie 2017

Carmen Dan (Sursa foto: Captură Youtube)

Carmen Dan (Sursa foto: Captură Youtube)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat în legătură cu incidentul din trafic în care a fost implicat Cristian Boureanu, că poliţistul a reacţionat după ce a fost lovit de către fostul parlamentar, iar măsura reţinerii acestuia nu a fost întâmplătoare, transmit surse din media.

Ministrul de Interne a declarat, informează Antena3: "Am observat că cel care a iniţiat agresiunea a fost domnul Boureanu, nu poliţistului. Poliţistul a reacţionat după ce a fost lovit. Dacă a procedat corect sau nu, sunt sigură că vor stabili anchetatorii. Din punctul meu de vedere, măsura reţinerii nu cred că a fost deloc întâmplătoare. Poliţistul este în stradă să aplice legea, nu să fie lovit, agresat".

Întrebată dacă, în opinia sa, se impune o măsură disciplinară împotriva poliţistului care l-a ameninţat pe Boureanu cu dosar penal, Carmen Dan a răspuns, conform sursei citate: " Poliţistul a încercat să aibă un dialog cu domnul Boureanu. Aşa cum s-a constatat, nu a fost posibil şi a ales să lovească poliţistul. Poliţistul a reacţionat după ce a fost lovit".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Si cand te gandesti ca Bouleanul asta era pregatit pentru functii mari la un moment dat....... 

    Boureanu este un individ cu grave probleme comportamentale, un etalon al caii gresite pe care societatea noastra a luat-o. Este inadmisibil gestul de a lovi cu genunchiul un politist in exercitiul functiunii indiferent ce s-ar fi intmplat. Ce spera acest cretin sa obtina, nu se stie. Ce a facut este rezultatul anilor de furt de la stat nepedepsit, de incalcari ale legii unde a vrut si cand i-a convenit si de frustarari acumulate in ultimii ani de impotenta sociala si economica prin care trece. O pedeapsa exemplara este ce trebuie in acest caz care nu este singular. Boureanu este un derbedeu ca oricare altul. Murisoara lui de copil dezghetat a imbatranit ramnanand in urma interlopul infect. Un Dorian Gray in varianta damboviteana.

    1. era parte din elita pdl, nu? pentru psd era slabut

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb