Compania Carmolimp a investit 500.000 de euro în noul său restaurant din Braşov, "Berăria Ciucaş", deschis în parteneriat cu Ursus Breweries. Potrivit companiei, grupul de firme al familiei Şoneriu intenţionează să deschidă încă două restaurante în Braşov în acest an.
"Berăria Ciucaş" este cel de-al treilea restaurant al grupului Carmolimp şi al doilea din Braşov. Compania mai deţine un restaurant în oraşul Victoria, lângă Braşov. Restaurantul, deschis în chiar Centrul istoric al Braşovului, are o capacitate de 350-360 de locuri, cu tot cu terasa, şi se întinde pe o suprafaţă 1.000 de metri pătraţi.
Carmolimp este producător şi distribuitor de carne ambalată şi mezeluri, dar operează şi o reţea de 50 de magazine proprii şi peste 60 de unităţi în sistem franciză. Pornită în 1993 ca o afacere de familie, Carmolimp este deţinută de familia Olimpiu şi Carmen Şoneriu.
Compania Ursus Breweries, controlată de SABMiller, este cea care deţine brandul de bere Ciucaş, cu o istorie de peste 120 de ani.
1. Impresii Beraria Ciucas
(mesaj trimis de Florin Gheonea în data de 14.06.2013, 11:54)
As dori sa fac o sugestie pentru restaurantul Ciucas de pe strada Politehnicii: concediati toti chelnerii si angajati unii care chiar stiu ce inseamna sa fii chelner si care si vor sa faca lucrul asta. Restaurantul are foarte multe calitati dar nivelul execrabil al servirii si atitudinea flegmatica a chelnerilor este deplorabila. O zi buna.