Caroli a inaugurat noua staţie de epurare a apelor reziduale de la fabrica din Piteşti

F.A.
Companii / 28 noiembrie 2012

Caroli Foods Group, compania lider pe piaţa de mezeluri din România, a inaugurat astăzi noua staţie de epurare a apelor reziduale de la fabrica din Piteşti, arată un comunicat de presă.

Inaugurarea a avut loc în prezenţa Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, şi a Primarului din Piteşti, Tudor Pendiuc.

Construită cu scopul de a asigura deversarea de ape curate în râul Argeş, staţia reprezintă o investiţie totală de 500 000 de euro, având o capacitate de epurare a apelor uzate de 1400 mc/zi.

Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a declarat: " Mă bucur să fiu prezent astăzi la inaugurarea staţiei de epurare a apelor reziduale, atât de necesară industriei de procesare a cărnii. Este o investiţie modernă care demonstrează că firma Caroli Foods Group, una dintre cele mai mari companii de mezeluri proaspete din România, are grijă de calitatea produsului finit de la prima până la ultima fază a procesului tehnologic. Avem, de fapt, o investiţie în calitate, pe care, eu personal pun mare accent. Şi pentru că tot ne aflăm într-o unitate de procesare a cărnii în judeţul în care m-am născut, subliniez faptul că militez pentru o industrie alimentară care să iasă din zona evaziunii fiscale. În acest sens, am făcut şi o propunere de scădere a TVA-ului la alimentele de bază, ceea ce ar însemna o reducere a evaziunii de 15-20%. Cu asemenea măsuri şi cu investiţii în calitate, avem toate şansele să pătrundem mai uşor pe pieţele externe".

"Această investiţie se adaugă celorlalte investiţiii în protecţia mediului făcute de Caroli Foods Group în ultimii ani, care se ridică la 25 milioane de euro numai în fabrica de la Piteşti, dar şi investiţiilor în calitate pe care le facem în permanenţă pentru a asigura cele mai bune produse consumatorilor noştri. De altfel, calitatea şi protecţia mediului sunt cei doi piloni ai strategiei noastre de a construi un model de business sustenabil pe piaţa de mezeluri din România. În calitate de lider al acestei pieţe, avem responsabilitatea de a oferi cele mai bune produse şi servicii consumatorilor noştri, fără a afecta mediul înconjurător, o responsabilitate pe care ne-am asumat-o prin investiţiile în tehnologiile de ultimă generaţie, prin strategia de business, precum şi printr-o echipă valoroasă de oameni profesionişti", a precizat Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb