Carrefour România a deschis cel de-al 31-lea hipermarket în noul centrul comercial Veranda

Mathias Klein
Companii / 27 octombrie 2016

Carrefour România a deschis astăzi un nou hipermarket în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Veranda. Acesta este al 12-lea hipermarket din Bucureşti al lanţului şi al 31-lea din ţară.

Noul hipermarket are o suprafaţă de vânzarede 7.500 de metri pătraţi, 330 de angajaţi şi 1.200 de locuri gratuite de parcare.

"Ne bucurăm să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu un nou hipermarket, care oferă o experienţă de shopping modernă, într-o zonă a capitalei cu o istorie şi o tradiţie semnificative, atunci când vorbim de comerţ. Carrefour Veranda aduce o serie de noutăţi, precum zona specială de Snacking.(...) Pentru cei ocupaţi sau pentru pensionarii care au nevoie de ajutor pentru a-şi duce acasă cumpărăturile, au fost iniţiate două servicii de livrare gratuită a cumpărăturilor la domiciliu. (...) De asemenea, în Carrefour Veranda clienţii vor putea experimenta noua aplicaţie gratuită pentru Android şi iOS,Carrefour Pay, prin care vor putea verifica preţurile din magazin cu telefonul mobil şi plăti cumpărăturile direct la casă, cu ajutorul telefonului mobil, accesând Google Play şi App Store", a declarat Andreea Mihai, director de marketing&comunicare, pr&solidaritate, dinamică comercială&pricing Carrefour România.

În plus, clienţii Carrefor Veranda vor beneficia şi de servicii financiare (card de credit Carrefour Mastercard, rate fără dobândă, credite de nevoi personale sau de consum), modalităţi de plată multiple (cash, card, bonuri de masă, contactless, plata cu telefonul mobil), transfer de bani (prin MoneyGram), Pay Point (plăţi utilităţi, rate, asigurări, credite etc), terminal de plăţi RomPay (pentru diverse servicii), reîncărcarea cartelelor telefonice, automat plăţi facturi utilităţi, bancomat şi posibilitatea de autofacturare (cu ajutorul aparatelor speciale).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb