CĂTĂLIN DRULĂ: "Ministrul Transporturilor a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri"

G.B
Politică / 28 martie 2022

 Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat astăzi că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a început deja "sarabanda de scuze şi întârzieri", chiar şi pe proiectele aproape finalizate, potrivit Agerpres.

"Ministrul anti-infrastructură a început deja sarabanda de scuze şi întârzieri chiar şi pe proiectele pe care i le-am lăsat aproape gata încă din luna septembrie. Aşa se întâmplă când te ţii de politicăreală în loc să pui osul la treabă. Sunt câteva investiţii majore pe care cu greu le-ar putea rata domnul Grindeanu anul acesta. Dar cu PSD la butoane ne putem aştepta la ce e mai rău", a spus Drulă, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Printre proiectele aproape finalizate, Drulă aminteşte Craiova - Piteşti: 40 km de drum expres între Balş şi Slatina, care acum 6 luni era finalizat în proporţie de peste 90%, Podul de la Brăila, Autostrada Sibiu - Piteşti (Lotul 1 Sibiu - Boiţa): calendarul de finalizare agreat cu constructorul prevedea anul 2022, Autostrada A0 Sud: sectorul dintre DN5 şi DN6 trebuie şi el finalizat anul acesta, intersecţiile denivelate de pe Centura Bucureşti: Domneşti, Berceni, Olteniţei şi variantele ocolitoare Timişoara, Satu Mare, Târgu Jiu, Tecuci.

"Ar mai fi şi alte proiecte, care cu nişte efort ar putea fi terminate în 2022. Dar, ca să nu suprasolicit PSD-ul, mă opresc aici. Să nu finalizeze proiectele de mai sus înseamnă fie rea voinţă, fie pură incompetenţă din partea domnului Grindeanu. La preluarea mandatului i-am spus ministrului PSD că îi doresc să facă absorbţie de 7 miliarde de lei pentru infrastructura rutieră. Cu fiecare zi ce trece pare că ne îndepărtăm de acel obiectiv", a afirmat Drulă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb