Cătălin Ionescu va conduce Sphera până la 1 mai 2023

A.I.
Piaţa de Capital / 9 octombrie 2020

Cătălin Ionescu va conduce Sphera până la 1 mai 2023

Anastasios Tzoulas a renunţat la mandatul de administrator al companiei

Consiliul de Administraţie al Sphera Franchise Group (SFG) l-a numit, în şedinţa de ieri, pe Cătălin Ionescu în calitate de director general executiv al companiei, cu mandat până la data de 1 mai 2023, se arată într-un raport al operatorului de servicii de alimentaţie publică postat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Cătălin Ionescu fusese numit director general interimar al Sphera în luna aprilie a acestui an, în locul lui Georgios Argentopoulos.

Tot ieri, Consiliul de Administraţie al companiei a luat act de renunţarea lui Anastasios Tzoulas la mandatul de administrator, la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului în cadrul Sphera Franchise Group, precum şi la statutul de membru al Comitetului de Audit al companiei. Renuntarea la mandat a devenit efectivă începând de astăzi.

Sphera Franchise Group (SFG), ce operează lanţurile de alimentaţie publică KFC, PizzaHut şi Taco Bell, este puternic afectată de măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Pentru primele şase luni ale anului a raportat o pierdere de 22,36 milioane de lei, faţă de profit de 18,09 milioane de lei în intervalul ianuarie-iunie 2019, dinamică apărută pe fondul scăderii vânzărilor din restaurante cu 31,6%, până la 304,58 milioane de lei.

Tatika Investments (Cipru) are 27,33% din acţiunile SFG, Computerland România - 21,43% şi Wellkept Group (România) - 16,34%. Tatika Investments şi Wellkept Group sunt deţinute de Radu Dimofte, iar Computerland de Nicolae Badea.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. E AL NU STIU CATELEA , CARE RENUNTA LA CONDUCERE , SI DA DOSUL , DE-A LUNGUL TIMPULUI , DIN ACEASTA CALITATE !!! SI O SA MAI RENUNTE , INCA NU STIU CATI !!! E UN DOMENIU FOARTE RISCANT , SI PERICULOS , IN CARE SA-TI BAGI BANII , CHIAR SI FARA VIRUSUL CHINEZ !!! CE FACE ACUM PARTIDUL COMUNIST , NU E ALTCEVA , DECAT SA LE FACA VANT IN GROAPA !!! N-O SA AJUNGA LA FALIMENT , DAR O SA SE CHINUIASCA FOARTE MULT TIMP , PANA SA-SI REVINA !!!

    1. Asta de cuvant “ chinuiasca” vad ca ai probleme cu google translate ;)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb