Cătălin Predoiu: "Cred că sesiunea extraordinară din Parlament este despre ceva ţinut deocamdată secret"

Ziarul BURSA #Politică / 31 iulie 2017

Cătălin Predoiu: "Cred că sesiunea extraordinară din Parlament este despre ceva ţinut deocamdată secret"

Deputatul Cătălin Predoiu a afirmat că sesiunea parlamentară extraordinară programată săptămâna aceasta ar putea avea pe ordinea de zi şi alte chestiuni decât fuziunea dintre RADET şi ELCEN, liberalul cerându-i explicaţii lui Liviu Dragnea privind o posibilă dezbatere în Parlament a Fondului Suveran de Investiţii şi despre eventualele discuţii pe această temă pe care liderul PSD le-ar fi purtat în Grecia, conform News.ro.

"Liviu Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară. Tudose a anunţat că ar fi vorba de o lege privind fuzionarea ELCEN cu RADET. Înclin să cred că poate fi vorba şi de ceva mai serios ţinut deocamdată în secret", a scris, duminică, pe Facebook, Cătălin Predoiu.

Deputatul PNL îi cere lui Liviu Dragnea să răspundă public mai multor întrebări: "Intenţionează să propună un proiect de lege privind crearea Fondului Suveran de Investiţii acum în sesiunea extraordinara? A avut discuţii pe această temă, recent, în Grecia? Daca da, cu cine a avut acele discuţii şi ce a hotărât să facă în urma lor? Este adevarat ca a avut discuţii şi pe teme de Justiţie şi ce a hotărât în urma lor?"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august, urmând astfel ca şedinţa Biroului Permanent să aibă loc miercuri, la ora 11.00.

"Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc miercuri, 2 august, începând cu ora 11.00. Pe ordinea de zi se află scrisoarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august", se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Camerei Deputaţilor.

Deputaţii au primit şi un SMS de la Liviu Dragnea, în care preşedintele Camerei Deputaţilor i-a anunţat că intenţionează să convoace sesiune parlamentară extraordinară.

Premierul Mihai Tudose a declarat, lunea trecută, după ce a participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, pentru a se adopta un proiect de lege prin care ELCEN să treacă în subordinea Primăriei Capitalei, astfel încât să se rezolve problema încălzirii din Bucureşti.

Conform HotNews, Ministerul Muncii ar pregăti un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care să fie modificat modul de calcul al pensiilor militarilor, noul algoritm urmând să le reducă apreciabil pentru cei care se vor pensiona după adoptarea actului normativ. Adoptarea OUG ar putea fi unul dintre motivele pentru care se doreşte convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului, între 2 şi 4 august.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dl PREDOIU este, pe bună dreptate, ingrijorat de posibilitatea ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Parlamentului României sa fie introdusă samavolnic problema distrugerii sistemului bancar romanesc, cu accent deosebit pe falimentarea Bancii Religiilor, falimentare in care familia dlui PREDOIU nu a fost în nici un fel implicată !?

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb