CĂTĂLIN TOLONTAN DESPRE SURSELE SALE: "TOŢI DISCUTĂM CU OAMENI CARE PAR DUŞI DE FOARTE MULTE ORI" Simona Ela Fica: "Hexi produce droguri de mare risc şi Condrea este în Venezuela"

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 25 mai 2016

Ela Fica este cea care a investigat cazul morţii procurorului Cristian Panait

Cătălin Tolontan a spus recent, în cadrul unei emisiuni tv, că ceea ce i-au dezvăluit sursele cu privire la "forţa teribilă" din spatele omului de afaceri Dan Condrea, care a făcut ca Hexi Pharma să distribuie în spitale dezinfectanţii diluaţi fără ca vreo instituţie să se sesizeze, pare "o conspiraţie şi un complot la un nivel chiar peste SRI".

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu a scris pe blogul său: "Azi (ieri, n.r.) am avut ocazia să port o discuţie cu Cătălin Tolontan, intermediată de TVR 2. L-am întrebat, printre altele, dacă sursele lui (care au fost foarte bune) i-au dezvăluit care a fost forţa teribilă din spatele lui Condrea care a făcut ca Hexi Pharma să umple spitalele din România cu apă chioară vândută pe post de dezinfectanţi, fără ca vreo instituţie să deranjeze această crimă. Iar Tolontan a spus că ce i-au dezvăluit sursele «pare o conspiraţie şi un complot la un nivel chiar peste SRI» (...) De aceea nu vreau să vorbesc despre asta - şi sursele au fost multe (...). Se întâmplă un lucru foarte bizar şi îl admit, răspund ca un jurnalist unui alt jurnalist: toţi discutăm cu oameni care par duşi de foarte multe ori, aşa se întâmplă întotdeauna, şi atunci, trebuie să alegi, practic, ceea ce pare credibil din ce povestesc ei, să testezi, să ai răbdare să vezi care dintre ele se confirmă. Din păcate pentru sănătatea noastră mentală, tot ce au spus sursele - inclusiv sursele care sunt tulburate, dacă nu chiar duse - s-a confirmat până acum. Aşa încât, să avem răbdare, să mergem din aproape în aproape şi să vedem".

În ultimele zile au apărut numeroase supoziţii şi teorii ale conspiraţiei.

Una dintre ele este cea lansată de Ela Fica, consilier parlamentar, care potrivit nasul.tv, a fost agent al Serviciului Secret al Armatei, DGIA, locotenent-colonel în rezervă. Ela Fica se prezintă acum cu numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, fiind angajată consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă, potrivit informaţiilor de pe Facebook.

Ivatenko a postat recent două informaţii explozive: patronul Hexi Pharma ar fi fugit în Venezuela, iar la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc: "Este cel mai mare scandal din ultimii 15 ani (de la nevasta generalului Heroină încoace, cea care pusese mâna pe Antibiotice Iaşi, cândva, şi producea industrial droguri ce apoi împânziseră Europa), iar voi zburdaţi după diluări de dezinfectanţi! Pentru posteritate: 1. Nu, moartea celui îmbrăcat în hainele patronului de la Hexi precum şi fuga în Venezuela a patronului Hexi, nu au efect asupra descoperirii complicilor privind dezinfectanţii, căci Hexi era beneficiarul licitaţiilor controlate de către unii politicieni la înalt nivel, şi aceştia obligau managerii celor 300 de spitale să achiziţioneze dezinfectanţii. Managerii spitalelor ŞTIU cine sunt aceştia, prin urmare nu patronul Hexi deţinea adevărul absolut despre reţeaua de corupţie din sistemul medical, dispariţia lui fiind inutilă. 2. ATENŢIE: Hexi produce droguri. Droguri am zis! Reţeaua e internaţională şi beneficiarii banilor din Cipru nu sunt corupţii români ci exact colegii de la Bruxelles ai minunatului guvern tehnocrat, iar informările SRI (în fapt adevăratul apărător al intereselor României, dar în care toţi daţi acum cu pietre într-un mod absolut jegos!) au fost pe două direcţii referitoare la Hexi Pharma: a) diluarea dezinfectanţilor (prin care Hexi a atins siguranţă naţională), şi b) producţia de droguri de mare risc, industrial, în fabrică Hexi, apoi transportul acestora în ţări europene, din plasarea acestora încasând banii spălaţi în Cipru nişte unii de la Bruxelles! Mai devreme sau mai târziu, complicii din România ai reţelei internaţionale de producere şi comercializare a drogurilor de la Hexi, vor fi arestaţi, indiferent că ei îşi fac veacul acum prin Cotroceni sau prin clădirea Guvernului României, iar prima care va da cu subsemnatul pentru săvârşirea infracţiunii de trădare VA FI ministra Prună de la Justiţie, ea trebuind să clarifice de ce tocmai când informările SRI cu privire la cloaca de droguri de mare risc ajungeau la Cotroceni, ea dădea ordonanţe de urgenţă prin care limita atribuţiile SRI în filaj şi urmărire informativă printre altele şi pe vectori de reţele de trafic de droguri! Intenţia ei de a distruge Serviciul Secret al României fiind evidentă!"

Ela Fica este cea care a investigat cazul morţii procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în urmă cu 14 ani.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Bursa s-a vârât si ea intr-o acțiune generalizata la nivelul tuturor ziarelor si televiziunilor de creere a unei perdele de fum generala cat mai deasa care sa acopere evenimentele reale care se intampla acum. In primul rând alegerile locale ! Este cea mai jalnica campanie electorala din istorie, in urma careia vom avea niste alesi de tot râsul si groaza, care mai de care, pusi pe capatuiala.

    P.S.

    Cum puteti sa-i acordati cel mai mic credit consilierei LIlianei Minca?!? 

    1. Articolul iti explica. De ce mai pui intrebarea din P.S., daca articolul iti explica?

      Ce minte sa ai ca sa crezi ca scandalul Hexi acopera scandalul alegerilor?!

      Trebuie sa fie acea minte care cere o explicatie care tocmai i-a fost data. 

      Ultimii ani ne-au demonstrat ca nu are importanta cine este ales pentru ca toti politicienii sunt relativ la fel. Nu exista diferentieri doctrinare decat in recitarile de campanie. Pe de alta parte, indiferent cine este ales face ce doreste puterea oculta altfel este fie arestat fie demis. Nu inteleg de ce ne mai obosim sa votam si nu stam confortabil cu o bere in mana la televizor privind ce considera puterea necesar sa ne dea sa vedem.

    Wooow

    Ce caracatita e. Tano Caridi hai pe la noi. 

    Intr-o Romanie ce lupta din greu cu coruptia si saracia, izerai de Hexi farma mai trebuia!!!!...Organele statului sa-si faca EXEMPLAR DATORIA, tot ceea ce este ban public sa fie monitorizat, la PUSCARIE cu MAFIOTII!!!

    Peste tot lumea spune ca Hexi castiga toate licitatiile mari si mai ales avea atribuiri directe ca erau sume mici cu toate spitalele si SOVIANI vine si spune ca Hexi avea 16% din piata dezinfectantilor de la noi aseara la A3 incurcandu-l pana si pe Chiriac :))) Omuletu asta o sti ce vorbeste vreodata? Ca n-a fost emisiune sa nu fie p-afara. Si vai de noi daca unu ca Soviani a ajuns analist economic invitat prin emisiuni.

    1. "Sante International, G.B. Indco şi Hexi Pharma controlează aproape 2/3 din piaţa dezinfectanţilor

      Peste 60% din piaţa dezinfectanţilor din ţara noastră este dominată de trei mari jucători: Sante International cu o cotă de piaţă de 33%, G.B. Indco cu 17% şi Hexi Pharma cu 13%." 

      SI ajungem la concentratia indicata. .S-AR putea Sa fie de asemenea o greseala de interpretare. Tsum Baispil penteu Romania 1 baril echivalent de petrol inseamna 5400 picioare metrics standard. Altfel in intreg universul OMV 1 bep echivalent cu 6000 scf. Sa fie efectul deschiderii la mare a orasului Pitesti?

      5400 de picioare metrics standard daca ai primi la obrazul din spate si tot nu te-ai dezmetici, n-ai ajunge cu picioarele (metrics, daca asa-ti place) pe pamant. 

      Astia brutele imbecile nu cunoaste. Standard Cubic Feet , da ne uitam in Duralex si ne dumirim...

    e dusa rau cu pluta femeia asta exact ca si sefa ei1

    1. De acord domnule Costin.

      Dar am o intrebare catre dl Make; Cum puteti sa acceptati in Jurnalul BURSA asemenea  

      aberatii ,adica droguri comandate de  

      Bruxelles iar si ca dna ministru Pruna submineaza SRI cu ordonanta de urgenta  

      care devenise o necesitate in urma  

      Deciziei CCR ?? 

      Ziarul BURSA este o institutie serioasa 

      care se adreseaza si este citita de oameni seriosi cu preocupari respectabile si cred,admirate si invidiate de multi

      Simplu; ela frica. 

    rusine acestui ziar pt asa intoxicare!!!!!!!!!!

    1. Sunt intru totul deacord cu Dvs. Nu imi vine sa cred ca citesc in Bursa asa ceva. Oricum nu e prima data cand Bursa face cancan. rusine

      Nu mai pot. Ma infierbantai rau de nu mai pot...can can...yeeee

      pentru ca va ofera un camp de gandire extins und aveti posibilitatea singura a trage concluziile. Vizionati lupul de pe wall street si intelegeti cum se invarte mapamondul.... Ziarul Bursa este senzational

    Desi javrele i-au desfiintat publicatia exploziv news, doamna simona ramane pentru mine un om drept si curajos care a avut curajul sa puna pe hartie multe din nemerniciile politicienilor fosti si actuali .Mare pacat ca nu mai putem citi exploziv news !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb