ZIARUL BURSA

25 mai 2016
Ediţia din 15.08.2024
12 milioane euro, prejudiciu derizoriu stabilit de PÎCCJ în cazul Hexi Pharma

ROMÂNIA, 133 ANI DE INFECŢIE 12 milioane euro, prejudiciu derizoriu stabilit de PÎCCJ în cazul Hexi Pharma

M.E.Companii / 25 mai 2016

Actualizare 20:04 Tăriceanu: "În cazul Hexi Pharma e nevoie de crearea unei celule de criză, nu de grup de lucru"

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a afirmat astăzi că în cazul Hexi Pharma este nevoie ca Executivul să înfiinţeze o celulă de criză, deoarece populaţia îşi pierde încrederea în sistemul public de sănătate.

Actualizare 16:07 Băsescu despre moartea lui Condrea: "Serviciile nu merg la abordări de tip mafiot"

Actualizare 15:30 Hexi Pharma: "Să lăsăm oamenii să-şi îngroape morţii"

Actualizare 14:52 Comisia SRI: Compania Hexi Pharma sau reprezentanţi ai acesteia nu au constituit "un caz de securitate naţională"

----------

Hexi Pharma nu este nicio noutate, exceptând denumirea firmei.

În 1883, când Eminescu scria cel mai bine, a fost internat într-o unitate medicală românească unde s-a chinuit vreo 7 ani înainte să moară otrăvit şi infectat, după unii şi ajutat cu o cărămidă în cap. Mult timp, mortul a fost de vină, fireşte. Că fuma. Sau că îi plăceau femeile. Sau că avea minte să le seducă el pe ele şi să nu fie el sedus de tâlharii vremii. La autopsie i-au pus creierul pe pervazul ferestrei şi l-au uitat acolo câteva zile.

CĂTĂLIN TOLONTAN DESPRE SURSELE SALE: "TOŢI DISCUTĂM CU OAMENI CARE PAR DUŞI DE FOARTE MULTE ORI" Simona Ela Fica: "Hexi produce droguri de mare risc şi Condrea este în Venezuela"

Companii / 25 mai 2016

Cătălin Tolontan a spus recent, în cadrul unei emisiuni tv, că ceea ce i-au dezvăluit sursele cu privire la "forţa teribilă" din spatele omului de afaceri Dan Condrea, care a făcut ca Hexi Pharma să distribuie în spitale dezinfectanţii diluaţi fără ca vreo instituţie să se sesizeze, pare "o conspiraţie şi un complot la un nivel chiar peste SRI".

Magazinul Contessina, prezent în curând în Băneasa Shopping City

ADVERTORIAL Magazinul Contessina, prezent în curând în Băneasa Shopping City

Companii / 25 mai 2016

Cel mai fashionable mall din Capitală se pregăteşte să inaugureze la finalul lunii mai încă un magazin cu haine, încălţăminte şi accesorii de lux pentru copii. Este vorba despre Contessina, boutique-ul elegant multi-brand, care de câţiva ani reuneşte sub acoperişul său dintre cele mai populare nume din industria modei pentru cei mici. Iar timingul este perfect! Vara se remarcă cele mai noi tendinţe în materie de modă.

Adamescu a vândut o firmă plină cu despăgubiri de la stat pentru LIDO

31,7 MILIOANE DE LEI AU LUAT CALEA OLANDEI Adamescu a vândut o firmă plină cu despăgubiri de la stat pentru LIDO

ADINA ARDELEANUCompanii / 25 mai 2016

Familia lui Dan Adamescu a cesionat, în martie 2015, societatea "Hotel Lido Bucureşti" SRL, deţinută prin intermediul "Intercontinental", către o societate din Olanda - "Savile Estate Investors" B.V., în condiţiile în care, în noiembrie 2014, "Hotel Lido Bucureşti" SRL obţinuse în instanţă despăgubiri de 31,71 milioane de lei de la statul român.

ÎN DOSARUL FERMA BĂNEASA ŞI PĂDUREA SNAGOV Tăriceanu, pus sub urmărire penală pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului

A.S.Politică / 25 mai 2016

Actualizare 18:20 Traian Băsescu: "Tăriceanu nu are motive să demisioneze de la şefia Senatului"

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, a afirmat astăzi că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, "nu are motive să demisioneze", deoarece funcţionează prezumţia de nevinovăţie.

Actualizare 16:28 Tăriceanu: "Nu am de ce să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al Senatului"

Percheziţii în 55 de locuri din 12 judeţe

Laura BoicoAnticorupţie / 25 mai 2016

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române efectuează, astăzi, 55 de percheziţii în 12 judeţe şi în Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000.000 de euro, prin înşelăciune şi desfăşurarea fără autorizaţie de operaţiuni pe piaţa de capital, potrivit unui comunicat al IGPR.

Inovaţia, singura cale de ieşire din stagnarea seculară

CĂLIN RECHEAInternaţional / 25 mai 2016

CĂLIN RECHEA

Profesorul Edmund Phelps, laureat al premiului Nobel pentru economie în 2006 şi director al Centrului pentru Capitalism şi Societate din cadrul Universităţii Columbia a abordat subiectul stagnării seculare din economiile dezvoltate într-un articol recent publicat pe site-ul Project Syndicate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 1, sesizat privind posibile fapte penale la Unitatea de arşi Floreasca

Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 1, sesizat privind posibile fapte penale la Unitatea de arşi Floreasca

C.P.Politică / 25 mai 2016

Guvernul anunţă că verificările efectuate de către Corpul de control al ministrului Sănătăţii confirmă că Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă (Floreasca) nu este încă pe deplin funcţională şi că în urma controlului a fost dispusă sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 1 pentru posibile fapte de natură penală.

Fondul Oamenilor de Afaceri scoate la vânzare pachetul din "Elvila"

DUPĂ CE FONDUL NU S-A MAI ÎNCADRAT ÎN LIMITELE INVESTIŢIONALE, Fondul Oamenilor de Afaceri scoate la vânzare pachetul din "Elvila"

M.P.Investiţii Personale / 25 mai 2016

SAI SAFI-Invest, administratorul Fondului Oamenilor de Afaceri (FOA), a scos la vânzare pachetul de 1.722.010 acţiuni "Elvila" SA deţinut de fond (4,24%), pentru 5,16 milioane de lei (3 lei/acţiune), potrivit unui raport al companiei, în condiţiile în care FOA nu se mai încadra în limitele investiţionale impuse de regulamentele în vigoare.

Fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, trimis în judecată pentru complicitate la evaziune fiscală

DUPĂ CE, ÎN 2011, A FOST PUS SUB ÎNVINUIRE, FIIND ACUZAT DE LUARE DE MITĂ  Fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, trimis în judecată pentru complicitate la evaziune fiscală

C.I.Anticorupţie / 25 mai 2016

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Oradea au dispus, ieri, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor Bereczki Jozsef Bela şi Pap Robert Attila, administratori ai SC COLORS INTERNATIONAL SRL Săcueni, la data faptelor, în sarcina cărora s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

"Pentru mediul de business, resursa umană este principala limitare"

CNIPMMR: "Pentru mediul de business, resursa umană este principala limitare"

LARISA BĂNICĂCompanii / 25 mai 2016

Unul dintre cele mai importante roluri în susţinerea dezvoltării economice româneşti îl ocupă managementul localităţii, acesta fiind motorul dezvoltării economice locale, potrivit Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), care, în parteneriat cu Romanian Business Leaders (RBL) au realizat "Ghidul măsurilor economice pentru candidaţii la alegerile locale".

Eurogrupul exclude ajutorarea Greciei, fără FMI

Jurnal de criză / 25 mai 2016

Preşedintele Eurogrupului, olandezul Jeroen Dijsselbloem, a exclus marţi varianta continuării planului de asistenţă convenit vara trecută cu Grecia fără Fondul Monetar Internaţional, chiar înaintea debutului reuniunii miniştrilor de Finanţe din zona euro, informează AFP.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 25 mai 2016

MACRO NEWSLETTER 25 mai 2016

Internaţional / 25 mai 2016

Încrederea investitorilor în economia Germaniei a scăzut neaşteptat în luna mai 2016, până la 6,4, de la 11,2 în luna precedentă, în condiţiile în care indicele situaţiei curente a crescut peste aşteptări, cu 5,4 puncte, până la 53,1.

Etica în afaceri

CORNEL CODIŢĂEditorial / 25 mai 2016

CORNEL CODIŢĂ

Un neaşteptat şi insolit subiect, mai degrabă cărturăresc, a inundat spaţiul public, pe valul iscat de moartea unui om. Sinucidere, accident, ori mîna lungă a păpuşarului ce, pînă mai ieri, îl ţinea suspendat deasupra "pericolelor...

REVISTA PRESEI 25.05.2016

Willy HomnerRevista Presei / 25 mai 2016

ADEVARUL 

Ipoteza unui accident medical, exclusă de expertiza medico-legală a lui Condrea

Patronul HexiPharma, Dan Condrea, care a murit în urma unui cumplit accident rutier, avea cordul sănătos şi nu suferea de nicio altă boală.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo