CATALYST SOLUTIONS:  60% dintre companiile care participă la Angajatori de TOP, fie au planuri de creştere a salariilor, fie le-au majorat deja

F.D.
Companii / 26 septembrie 2022

60% dintre companiile care participă la Angajatori de TOP, fie au planuri de creştere a salariilor, fie le-au majorat deja

Catalyst Solutions organizează cel mai mare eveniment de carieră din România: Angajatori de TOP. După 2 ani de evenimente în format online, toamna aceasta, târgul de joburi revine în format fizic, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

-Angajatori de TOP Bucureşti, 21-22 octombrie, Sala Palatului;

-Angajatori de TOP Timişoara, 28-29 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara;

-Angajatori de TOP Online, pe parcursul lunii octombrie, pe Hipo.ro.

Tinerii la început de carieră şi profesioniştii care îşi doresc un job sau o reconversie profesională au şansa să discute cu reprezentanţii companiilor de TOP din ţară. În contextul socio-economic actual, 60% dintre companiile prezente la Angajatori de TOP, fie au planuri de majorare salarială, fie le-au majorat deja.

Potrivit sursei citate, fiecare ediţie a acestui târg de joburi reuneşte în medie 10.000 de candidati, tineri şi profesionisti, în cautarea unui loc de muncă. După 2 ani de evenimente în format online, toamna aceasta, cel mai mare târg de joburi revine în format fizic si reuneste peste 160 dintre cele mai importante companii multinaţionale şi locale din ţară. Nume mari de companii vor fi prezente în cadrul ediţiilor din această toamnă la Angajatori de TOP. Câteva dintre cele care şi-au confirmat prezenţa în Bucureşti şi Timişoara sunt: ADP Romania, Allianz Services, Ascensos, Banca Transilvania, BAT Romania, Be | Shaping the Future, Bertrandt Engineering Technologies, Bunge Romania, DB Schenker, Emia.com, Enel, EPAM Romania, eSky, EY Romania, GROUP, Finastra, GE Digital. Part of GE Vernova, HCL Technologies, IBB Holding, IDEMIA Romania, Interbrands Orbico, Kellogg`s, Lidl Romania, Mantu, Mega Image, Peek & Cloppenburg, Philip Morris Romania, Raiffeisen Bank, Schlumberger, Siemens Energy, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Software Business Partners, Teleperformance Romania, TELUS International, Tenneco, TotalEnergies

Pe lângă ediţiile din Bucureşti şi Timişoara, evenimentul Angajatori de TOP va avea şi o componentă online, pe Hipo.ro pe tot parcursul lunii octombrie. Participarea este gratuită, atât în format virtual, cât şi fizic.

Oportunităţile de carieră oferite de companii sunt adresate atât candidaţilor cu experienţă, celor cu nivel mediu de experienţă, cât şi studenţilor şi absolvenţilor, respectiv programe de internship, trainee sau stagii de practică. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, vor exista oportunităţi în arii precum: IT&C, Servicii şi BPO, Finanţe-Bănci, FMCG, Retail, Inginerie, Automotive, Logistică, Audit şi Taxe, Marketing. Pe lângă oportunitatea de angajare, participanţii sunt invitaţi la peste 25 de workshopuri din industriile IT&C, Inginerie şi Business (Marketing, HR, Finanţe), atât în Bucureşti, cât şi în Timişoara. În plus, profesioniştii HR vor oferi sfaturi tinerilor care au nevoie de îndrumare, precum şi seniorilor care îşi doresc o reconversie profesională, la cornerul de consiliere în carieră din locaţii.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie gratuit la Angajatori de TOP, şi pot participa la eveniment în baza CV-ului Barcode. Descărcând versiunea Barcode, candidaţii pot aplica la standurile companiilor, doar printr-o singură scanare.

Conform sondajului realizat de Catalyst Solutions în rândul companiilor participante la Angajatori de TOP, reiese că, în contextul socio-economic actual, 60% dintre companiile prezente la cel mai mare târg de joburi, fie au planuri de majorare salarială, fie deja le-au majorat.

"Ne bucurăm că toamna aceasta au confirmat participarea la Angajatori de TOP un număr foarte mare de companii cu planuri ambiţioase de recrutare. Este, probabil, cel mai bun moment din ultimii doi ani să îţi găseşti un job. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul se află, atât pe recrutarea de candidaţi experimentati, cât şi pe tineri absolvenţi sau persoane entry-level. Toamna aceasta, o vizită la târgul de joburi Angajatori de TOP este drumul cel mai scurt de la candidat la angajat." Dragoş Gheban, Managing Partner @Hipo.ro.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb