CCIB: "Dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu ţările latino-americane, prioritate în strategia CCIB"

V.D
Miscellanea / 22 februarie 2018

"Dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu ţările latino-americane, prioritate în strategia CCIB"

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), s-a întânit cu ambasadorul Republicii Peru în ţara noastră, pentru a purta discuţii pe tema dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale.

În deschiderea întâlnirii, Sorin Dimitriu a vorbit despre activitatea CCIB, organizaţie reprezentativă pentru mediul de afaceri al capitalei, cu deschidere şi recunoaştere internaţională, precum şi despre strategia de relaţii externe a Camerei bucureştene, se arată într-u comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

În acest context, preşedintele CCIB a subliniat că dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale cu ţările latino-americane constituie o prioritate în strategia CCIB. "Începând cu acest an, ne dorim să abordăm America Latină, pentru că am identificat un potenţial economic semnificativ, există oportunităţi de afaceri şi investiţionale, dar trebuie să depăşim împreună barierele geografice. Aceste dificultăţi pot fi suplinite printr-o bună cooperare cu Ambasada României în Peru şi cu Ambasada Republicii Peru la Bucureşti", a afirmat Sorin Dimitriu.

În ceea ce priveşte impulsionarea cooperării pe aceste spaţii, în opinia preşedintelui CCIB, organizarea, împreună cu Ambasada Republicii Peru şi cu alte ambasade ale unor state din America de Sud, a unei "Zile a oportunităţilor de afaceri" va asigura o promovare eficientă a domeniilor-cheie ale economiei regiunii şi a cadrului legal aplicabil comunităţii de afaceri şi investitorilor şi va permite identificarea unor companii româneşti interesate de aceaste pieţe, companii care ulterior să ia parte la o misiune economică organizată de Camera bucureşteană pe continentul sud-american, în toamna acestui an. ES María Eugenia Echeverría Herrera a apreciat propunerea preşedintelui CCIB şi a sugerat organizarea unei Zile a oportunităţilor de afaceri dedicate ţărilor din Alianţa Pacificului (Republica Chile, Columbia, Statele Unite Mexicane şi Republica Peru), se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb