CCIB se implică în proiecte de responsabilitate socială

C.P.
Miscellanea / 4 octombrie 2010

Sub sloganul "Dezvoltare ÎN, PRIN şi PENTRU comunitate", Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi Centrul de Asistenţă pentru Organizaţii Neguvernamentale (CENTRAS), în parteneriat cu European Social Action Network (ESAN) au lansat recent, în cadrul unei conferinţe, proiectul "Parteneriat pentru dezvoltare". Proiectul se va derula pe parcursul a doi ani şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeşte în oameni".

"Proiectul "Parteneriat pentru dezvoltare" propune deschiderea dezbaterii şi dezvoltarea de iniţiative comune ale antreprenorilor şi organizaţiilor neguvernamentale, în sensul promovării dezvoltării durabile, al stimulării creării de locuri de muncă şi al creşterii coeziunii sociale la nivel local", a afirmat, în cadrul conferinţei de lansare a proiectului, desfăşurate recent la Bucureşti, managerul de proiect Şerban Dimitriu.

Vor fi organizate 10 grupuri de lucru în cadrul cărora vor fi abordate parteneriatul comunitar, activităţile de advocacy, lobby şi fundraising (strângere de fonduri), două seminarii de advocacy şi fundraising, dar şi un eveniment de premiere. De asemenea, tot în cadrul proiectului, va fi elaborat un studiu privind activitatea de responsabilitate socială corporatistă (CSR) a antreprenorilor din România, în contextul în care mulţi antreprenori afirmă că sunt preocupaţi să se menţină activi în cadrul comunităţii şi să lucreze în beneficiul acesteia, dar nu ştiu cum, de unde să înceapă şi cum să armonizeze activitatea lor economică cu cea de CSR.

"În ultimii ani, Camera bucureşteană s-a implicat în numeroase proiecte finanţate prin programe interne şi internaţionale, care răspund unor necesităţi identificate în prealabil de CCIB. Implementarea acestor proiecte contribuie la schimbarea mentalităţii oamenilor de afaceri şi a viitorilor oameni de afaceri, la modificarea comportamentului de consum şi a obiceiurilor comunităţii de afaceri, precum şi la dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale", a afirmat Mihai Andriţoiu, preşedintele Secţiunii Comerţ a CCIB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb