CCIB şi Coface România lansează un instrument care premiază performanţa IMM-urilor

F.A.
Companii / 23 mai 2013

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), alături de Coface, lansează în premieră în ţara noastră un instrument care premiază performanţa obţinută de companiile ce activează în sectorul IMM, din punctul de vedere al riscului comercial şi al siguranţei în afaceri, pe care acestea le prezintă, conform unui comunicat de presă.

Produsul Excellent SME a fost lansat oficial ieri în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, Preşedintele CCIB, şi Constantin Coman, Directorul General al Coface România.

Certificatul Excellent SME este emis de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, după confirmarea încadrării companiei în categoria de risc comercial scăzut, realizată de către Coface România prin întocmirea unui raport de credit actualizat la momentul solicitării Certificatului şi atestă stabilitatea companiei din punctul de vedere al situaţiei financiare, al datoriilor la bugetul de stat, al incidentelor de plată si al situaţiei juridice. Membrii CCIB beneficiază de o reducere de 33% aplicată la tariful standard perceput de COFACE pentru efectuarea operaţiunilor necesare validării performanţelor firmelor.

Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, Preşedintele Camerei bucureştene, a declarat: "Acest parteneriat special, între CCIB - organizaţie cu tradiţie de peste 145 de ani în reprezentarea şi susţinerea mediului de afaceri - şi COFACE - una dintre companiile etalon în domeniul serviciilor pentru managementul riscului de credit - a condus la realizarea unui produs care va contribui la creşterea gradului de siguranţă a afacerilor datorită reducerii riscurilor asumate de companiile care aleg ca partener o companie certificată".

"Principalul beneficiu adus de Certificatul Excellent SME mediului de afaceri din România este creşterea încrederii între companii, de care acesta are atât de multă nevoie în prezent şi de premiere şi evidenţiere a companiilor care reuşesc să obţină performanţă în acestă perioadă economică instabilă, rezultat cu atât mai mult demn de apreciere", a declarat Constantin Coman, Director General al Coface România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb