Cefin Trucks a livrat trei mii de camioane în România

S.B.
Companii / 24 noiembrie 2022

Cefin Trucks a livrat trei mii de camioane în România

Cefin Trucks a sărbătorit, astăzi, livrarea a trei mii de camioane Ford Trucks în România, în cadrul unui eveniment organizat la The Marmorosch Bucharest.

La evenimentul de celebrare au participat Serhan Turfan, vicepreşedinte, Ford Trucks, Emrah Dumanm Director International Markets, Ford Trucks, Selim Yazici, Managing Director Central & Eastern Europe & Baltics Ford Trucks International şi Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans Ford Trucks International.

"Livrarea a 3.000 de unităţi Ford Trucks în România este un obiectiv pentru care am muncit foarte mult, încă de la lansare şi nu reprezintă pentru noi un simplu număr. Acest rezultat este şi un semn de apreciere din partea clienţilor, atât referitor la produse, cât la serviciile pe care le oferim. Este de asemenea dovada unei munci extraordinare de echipă şi a tuturor celor implicaţi (furnizori, clienţi, finanţatori şi acţionari). Toţi cei care au contribuit la acest rezultat sunt deja parte a comunităţii Ford Trucks şi ne ajută să ducem mai departe strategia companiei. Principiul pe care ne bazăm este că atunci când clientul are de câştigat, acest lucru se transformă în câştig şi pentru companie. Doar printr-un proces constant de îmbunătăţire a serviciilor şi a produselor pe care le oferim ca şi companie, vom atinge, nu numai noua provocare de a livra 3.000 de vehicule Ford Trucks în jumătate din timpul necesar pentru primele 3.000 de unităţi, dar şi de a oferi cea mai mare valoarea adăugată pentru clienţii noştri.

Obiectivul nostru este să menţinem Ford Trucks în topul preferinţelor clienţilor, acolo unde am dovedit deja că merităm poziţia de lideri în segmente, precum cel al vehiculelor de construcţii şi cele specializate, şi să păstrăm trendul ascendent al cotei de piaţă. Ford Trucks a demonstrat deja un raport calitate-preţ foarte bun şi flexibilitate în faţa cerinţelor pieţei pe care Cefin Trucks o poate acomoda prin experienţa pe care o are în servicii integrate" a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb