Cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge - impact economic de 70 de milioane de lire sterline

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 21 aprilie 2015

Prinţul William şi ducesa de Cambridge, Kate Middleton

Prinţul William şi ducesa de Cambridge, Kate Middleton

Naşterea celui de-al doilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, va avea un impact economic de 70 de milioane de lire sterline, potrivit unui articol publicat online de ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Estimarea a fost făcută de directorul Centrului de Investigaţii pentru vânzări en detail, Joshua Bamfield, într-o declaraţie pentru revista britanică Hello. Totuşi este vorba de o sumă de bani mult mai mică decât cea generată de vânzările după naşterea primului copil al cuplului, prinţul George. "Nu va fi un eveniment de aceeaşi amploare ca naşterea primul copil. Va avea un impact mare asupra vânzărilor de vin spumant Prosecco şi fursecuri", a precizat Bamfield.

Se aşteaptă ca cel de-al doilea copil să se nască în ultima decadă a lunii aprilie, dar pregătirile sunt deja în toi. Nu se cunoaşte încă sexul viitorului bebeluş, însă dacă va fi fetiţă impactul asupra vânzărilor articolelor pentru fetiţe va fi de proporţii. Hăinuţele similare celor pe care le va purta mica "prinţesă" şi mama sa, ducesa de Cambridge, s-ar putea epuiza din magazinele de specialitate într-un timp record.

"Când un bebeluş regal poartă un anumit trusou, toată lumea vrea să cumpere aceleaşi lucruşoare. Impactul economic al acestui bebeluş se va prelungi o perioadă mai lungă de timp, mai ales dacă este fetiţă, datorită hăinuţelor şi jucăriilor", a declarat Bamfield.

Odată cu venirea pe lume a altor membri ai familiei regale, comercianţii scot la vânzare obiecte personalizate care se vor vinde ca suveniruri. Cu această ocazie specială se va lansa şi o monedă specială de 5 lire.

Palatul Kensington, reşedinţa oficială a ducilor de Cambridge, va anunţa pe Twitter şi Instagram naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, care este prevăzută pentru a doua jumătate a lunii aprilie. Deşi 25 aprilie a fost semnalată ca dată oficială pentru ca ducesa de Cambridge să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său, este posibilă şi o eventuală naştere înainte de termen.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb