Cele mai bune oferte pentru noaptea de Revelion, aproape epuizate în vestul ţării

PAULA BULZAN, Arad
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 11 decembrie 2012

Patronii restaurantelor spun că vor epuiza ofertele în câteva zile.

Patronii restaurantelor spun că vor epuiza ofertele în câteva zile.

Românii caută în acest an să-şi petreacă Revelionul la restaurantele care oferă cea mai bună calitate atât în ceea ce priveşte meniul oferit, cât şi în ceea ce priveşte programele artistice. Astfel, cei care şi-au rezervat deja locuri la marile restaurante din vestul ţării au scos din buzunar între 180 şi 300 de lei de persoană, iar patronii localurilor susţin că sunt tot mai puţine locuri disponibile, pe măsură ce sărbătoarea care va marca trecerea într-un nou an se apropie.

În ceea ce priveşte pachetele speciale de Revelion, hotelierii spun că s-au vândut în proporţie de 90% ofertele la pensiuni şi că mai sunt puţine locuri libere la hoteluri.

Cei care vor petrece Revelionul la Restaurantul Colloseum Timişoara au pregătită o noapte cu muzică internaţională, program de dansuri tradiţionale şi muzică de petrecere, la preţul de 180 de lei de persoană. Pe lângă acestea, bucătarii vor pregăti şi un meniu bogat, format din aperitiv rece, aperitiv cald, un fel de bază, desert şi băuturi la discreţie. Cei care vor petrece Revelionul 2013 la restaurantul Colloseum vor putea să participe la o tombolă care are ca premiu o excursie pentru două persoane la Hungary Spa.

La restaurantul Hotelului Continental Forum din Arad, cina festivă de Revelion costă 300 lei de persoană, iar pachetul de servicii pentru Revelion, care include şi 3 nopţi de cazare, costă 600 lei de persoană.

Tematica petrecerii de Revelion la acest restaurant este "Ocolul pământului în 8 ore", iar meniul cinei festive cuprinde cocktail de primire, asortiment de amuse bouche, rulou de curcan cu nuci şi gorgonzola, duet de somon şi şalău servit cu legume noisette şi sos de şofran aromat cu lime, muşchi de vită Rossini servit cu ciuperci de pădure şi tartar de cartofi cu sos Pinot Noir, desert "All Around The World", tort  festiv, platou cu brânzeturi franţuzeşti, asortate cu fructe proaspete şi uscate, cafea şi Open Bar.

Persoanele care doresc să îşi petreacă trecerea dintre ani în staţiunea Moneasa pot opta pentru programele oferite de vilele şi cabanele dar şi de restaurantele din zonă. Hotelierii au pregătit pachete de servicii care cuprind cazare şi masă pentru perioada 31 decembrie 2012 - 1 ianuarie 2013, cu o cină festivă de Revelion şi o cină festivă în prima zi a noului an, petrecerea de Revelion cu solişti de muzică populară din judeţul Arad, la preţul de 350 de lei de persoană. Hotel Parc din Moneasa a pregătit oferte speciale pentru Revelionul 2013, cea mai ieftină fiind cea de 4 zile (3 nopţi), în perioada 30 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013, la preţul de 545 lei de persoană. Pachetul cuprinde: cazare în camere clasificate la 2 stele, demipensiune (mic dejun bufet), cină românească cu program folcloric, meniu specific de Revelion, micro­revelion, tombolă.

Pentru cei care doresc să petreacă Revelionul 2013 în staţiunea Băile Felix hotelierii au pregătit, de asemenea, pachete de servicii care cuprind cazare, masă şi petrecerea din noaptea dintre ani la preţuri cuprinse între 105 şi 350 de euro. Astfel, cei care doresc să achiziţioneze un pachet de servicii de Revelion la Hotelul Nufărul pot opta pentru cazare în cameră dublă, sejur 3 nopţi cu mic dejun plus cina festivă de Revelion plus petrecerea carnaval în 1 ianuarie la preţul de 1.884 lei. Atât patronii restaurantelor cât şi hotelierii sunt de părere că locurile libere se vor epuiza în maxim zece zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb