Cele mai noi servicii de conectivitate mobilă cu viteze de până la 7,2 Mbps prezentate de Vodafone la CERF

Monica Magureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 mai 2008

Vodafone România este prezentă la CERF (7-11 mai 2008), cu cele mai noi produse şi servicii introduse în portofoliul său, conţinut exclusiv în Vodafone live!, la care se adaugă numeroase concursuri cu premii atractive, anunţă un comunicat al companiei.

Vizitatorii expoziţiei vor putea testa, la standul Vodafone România, noile servicii de date mobile 3G broadband, Vodafone Mobile Connect, care oferă utilizatorilor cele mai mari viteze de transfer, de până la 7,2 Mbps şi viteze superioare de upload, de până la 1,44 Mbps. De asemenea, vizitatorii vor putea experimenta întregul univers al Internetului pe telefonul mobil, prin Vodafone Internet pe mobil, cel mai recent serviciu lansat de Vodafone în România.

În fiecare zi, la standul Vodafone, vor fi organizate concursuri de dans. Toţi participanţii vor fi filmaţi şi vor putea posta filmele pe Internet, de pe laptop, prin serviciul Vodafone Mobile Connect. Toate filmuleţele vor putea fi ulterior vizualizate, pe telefonul mobil, prin serviciul Vodafone Internet pe mobil.

Pentru iubitorii fotbalului, Vodafone România a pregătit numeroase surprize: toţi utilizatorii care joacă pe telefonul mobil jocul UEFA Euro 2008, din Vodafone live!, se vor putea "duela" pe terenul virtual prezent în stand. De asemenea, Gheorghe Hagi va fi prezent în standul Vodafone, miercuri, 7 mai, începând cu ora 16.30, o ocazie unică pentru toţi fanii săi de a-i adresa întrebări şi de a primi autografe.

Publicul din România va avea pentru prima dată ocazia să facă un "tur de pistă" în simulatorul Vodafone McLaren Mercedes. Pentru a se bucura de această experienţă unică, vizitatorii standului Vodafone nu trebuie decât să joace Nitro Street Racing din Vodafone live!. În fiecare zi, primul utilizator clasat, în funcţie de timpul obţinut în turul de pistă în simulator, va câştiga un telefon SonyEricsson W910i.

Pe 11 mai, începând cu ora 12.00, vizitatorii CERF îl vor putea întâlni în standul Vodafone pe pilotul de raliu Claudiu David, care va experimenta, la rândul său, un tur de pistă în simulator şi va împărţi autografe susţinătorilor săi.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienţi, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup internaţional de comunicaţii mobile, cu divizii în 25 de ţări de pe 5 continente şi cu 252,3 de milioane de clienţi, la care se adaugă alte 40 de reţele partenere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb