Centrul de chirurgie estetică a Dr. Toma îşi deschide filială şi în Bucureşti

F. A.
Miscellanea / 17 septembrie 2012

Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca, fondat în urmă cu 15 ani de Prof. Dr. Toma T. Mugea preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie Estetică şi secretar general al Societăţii Europene de Chirurgie Estetică (EASAPS) va avea din această toamnă şi un beauty center în Pipera, se anunţă priintr.un comunicat de presă.

"Medestet Beauty Center din Pipera este o nouă clinică, dar şi un ajutor pentru pacienţii noştri de aici, din Bucureşti şi din zona de sud a ţării, care reprezintă aproape 25% din totalul clienţilor Centrului de Excelenţă Medestet din Cluj Napoca. Îi scutim de drumuri suplimentare şi suntem astfel mai aproape de ei, asigurându-le consultaţii postoperatorii, dar şi tratamente de întreţinere. În plus, Medestet Beauty Center din Pipera va avea şi o activitate de sine stătătoare, oferind tratamente cosmetice medicale şi de înfrumuseţare locatarilor din zonă, pentru care imaginea şi prevenirea îmbătrânirii sunt lucruri care contează", declară Prof. Dr. Toma T. Mugea chirurg estetician şi fondator al clinicii din Cluj Napoca, prima clinică privată de chirurgie estetică din România.

Prof. Dr. Toma T. Mugea este creatorul cremelor antirid şi antiacnee GLYCON cu Acid Glicolic, folosite de pacienţii Centrului de Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca şi disponibile din acest moment şi în Medestet Beauty Center din Pipera.

Preţurile tratamentelor cosmetice şi de înfrumuseţare variază între 200 lei şi 350 lei şi se oferă o reducere de 10% pentru adolescenţi şi pentru bărbaţi, iar clienţii care îşi fac programare în zilele de marţi au o reducere de 15%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb