Cererea vacanţelor pe vase de croazieră, în creştere cu 300%

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 26 aprilie 2016

Solicitările pentru croaziere au cunoscut o creştere puternică în acest an, ajungând să fie de 3 ori mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor agenţiei de turism Fortuna Business Travel.

Totodată, 25% din turiştii din anii trecuţi care şi-au petrecut concediile în Grecia, Turcia sau Spania au optat anul acesta pentru o croazieră, anunţă agenţiA de turism.

"Pentru toţi cei care îşi doresc o vacanţă completă şi o altfel de experienţă de călătorie, unde aproape în fiecare zi vezi altă destinaţie sau insulă, propunem o croazieră, compania vedetă fiind MSC, cu cele mai accesibile tarife", potrivit informaţiilor Fortuna Business Travel.

Cele mai căutate croaziere sunt cele exotice, în Caraibe, Emirate şi Asia de Sud-Est. 80% dintre rezervările pentru o astfel de vacanţă sunt pachete complete care includ biletul de avion din Bucureşti şi transferuri, iar tarifele încep de la 600 de euro de persoană în cabină interioară, fără taxe de aeroport şi portuare pentru Emirate şi 1099 de euro de persoană pentru croazierele în Caraibe.

Pe locul doi se regăsesc croazierele pe Mediterană, de Est şi de Vest, cu ramificare spre Insulele Canare,Tenerife şi Madeira, urmate de itinerariile pe Fiordurile Nordului şi Europa de Nord.

"Turiştii români preferă croazierele de grup «la pachet», cu avionul inclus din Bucureşti şi transferurile până la locul de îmbarcare/debarcare. În ultimele 4 luni am fost uimiţi de cererea foarte ridicată pentru croazierele în Caraibe, pentru care avem plecări din decembrie anul acesta până în ianuarie anul viitor, precum şi croazierele în EMIRATE cu zbor inclus, cu plecări din decembrie anul curent până în martie 2017", transmite Fortuna Business Travel.

Agenţia de turism menţionează că întrucât nu se cunosc date despre croazierele cu plecarea din Constanţa, care anul trecut s-au bucurat de un real succes, anul acesta au fost înlocuite de croazierele de grup în Caraibe (Cuba, Jamaica, Martinica, Cozumel, Dominicana, Guadeloupe) şi croaziera de grup în Emiratele Arabe şi Qatar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb