CEZ: "DNA face verificări la sediul companiei din Piteşti"

Alexandru Costea
Anticorupţie #Energie / 2 martie 2015

CEZ: "DNA face verificări la sediul companiei din Piteşti"

IPJ Argeş: Percheziţii în Argeş privind 2 persoane suspectate de conflict de interese şi abuz în serviciu

Prejudiciu de 2 milioane euro

Actualizare 09:42

Începând cu ora 06:00 în această dimineaţă, reprezentanţi ai DNA fac verificări la sediul CEZ din Piteşti iar o persoană vizată este Ştefan Frântu, angajat al departamentului COER, transmite compania de energie electrică într-un comunicat remis redacţiei.

"În acest moment, nu deţinem alte informaţii referitoare la obiectul cercetărilor. Grupul CEZ în România se dezice vehement de orice act de corupţie sau practică nelegală a angajaţilor săi şi pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile necesare pentru clarificarea situaţiei. În măsură în care vom avea informaţii noi care privesc compania, va vom menţine informaţi", arată sursa citată.

-----------

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş efectuează nouă percheziţii, pe raza judeţului Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

"La data de 2 martie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş desfăşoară o acţiune care vizează probarea activităţii infracţionale a două persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de conflict de interese şi abuz în serviciu", arată sursa citată.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi D.I.P.I..

"Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, un bărbat, ar fi favorizat o societate comercială pentru ca aceasta să obţină lucrări la reţeaua de instalaţii electrice de pe raza judeţului Argeş", notează comunicatul.

Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste 2.000.000 de euro.

Surse din presă transmit că ar fi vorba de un director din cadrul companiei de energie electrică CEZ România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nerusinatii de la CEZ au tupeul sa se dezica de orice act de corupţie sau practică nelegală a angajaţilor săi.

    Luati-i pe toti la control - daca vrei sa-ti faci instalatia la casa , in centrele de relatii cu clientii te indruma sa alegi cea mai scumpa solutie de alimentare si apoi, astepti de te uita sfintii, platesti o gramada de bani, niciunul dintre salariati nu este in stare sa-ti explice din ce se compune suma enorma care te obligas-o platesti, ti se pune contorul la poarta si te indruma la firmele lor sa platesti o alta instalatie ca sa ti se aplrinda lumina. Jaf la drumul mare - in judetul Valcea este o doamna aroganta care se numeste Chera Simiona, cica e nevasta sefului de la furturile de energie. Va dati seama- hotie pe fata fara nerusinare. Mai am o casa batraneasca si in judetul Olt - mi-au taiat lumina - m-au plimbat 6 luni ca sa pot realimenta acea cladire - am fost pur si simplu umilit de directoarea e la Olt - dna Anghel Georgeta care sustinea ca instalatiile se fac asa cum spune doamna Dovlec - probabil o alta "specialista" a CEZ-ului - dna Georgeta Anghel habar nu avea ce este o instalatie electrica ...dar era directoare si trebuia s-o ating - n-am atins-o dar m-am plimbat 6 luni pe banii mei - daca o "atingeam" credeti ca ieseam mai ieftin? Mi s-a sugerat de un domn pe nume Leo s-o impac cu un parfum dar n--am vrut pentru ca era prea inculta - isi inghitea vorbele cand le rostea - se vedea clar ca elecftricitatea este o limba straina pt dansa.

    FACETI CURATENIE -ne umilesc prea mult sefii acestor multinationale si ne fura precum bine stiti.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb