Cezar Preda: Reforma în Ministerul de Interne începe prost

C.P.
Politică / 28 decembrie 2010

Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL susţine, într-un comunicat de presă, că reforma în Ministerul de Interne începe prost şi se face împotriva cetăţenilor ţării noastre: "Reforma în Ministerul de Interne începe prost şi se face împotriva actualului Guvern şi a cetăţenilor României. Criteriile stabilite pentru restructurarea Ministerului sunt făcute pentru cei care stau la căldură în birourile Ministerului, IGP-ului, Inspectoratelor Judeţene, şi care toată viaţa fac cursuri de perfecţionare şi n-au avut treabă cu strada şi cu infractorii".

Primul criteriu corect pentru ca Ministerul să lucreze în folosul cetăţenilor este numărul de ore în stradă, munca efectivă cu cetăţeanul României şi împotriva celor care încalcă legea. "Alte criterii nu au relevanţă decât pentru cei cu salarii mari, care şi-au făcut soţiile din secretare ofiţeri şi care orice s-ar întâmpla vor rămâne mereu acolo pentru că toată viaţa lor meseria a însemnat efectuarea de cursuri de perfecţionare", a mai declarat Cezar Preda.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. in romania la posturile de politie lucra unu, doi politisti ,caz fericit trei,,care trebuie sa asigure 24 de ore tot ce inseamna munca de politie...,,,,,,,de ce doamne disponibilizari se vorbeste???? se infiinteaza politia locala cu personal slab pregatit si se dau afara oameni din politia romana-organe de cercetare penala etc ???? ce tara e asta???

    1. bravo domnule cezar preda,,! chiar daca in 24 septembrie ati condamnat gestul politistilor acuma ati dat dovada ca intelegeti politistul din strada>>si inca ceva la posturile de politie tf se lucra in general un politist pe schimb!!!!!!!!! e incredibil ,,,,nu poti munciii- ce sa faca un om singur in gara la un scandal????,,,si ei zic ca suntem peste media europeana,,eu nu stiu ce au numarat,,,,,,incredibil

    in 2005 domnul ministru de atunci Blaga si-a angajat rudele la politia de frontiera, ca agenti . Acum sunt pe undeva pe la minister. Din cate se vehiculeaza pare ca este vorba de fata si nevasta.

    Ei raman in sistem ca sunt extraordinari.

    PDL vorbeste dar tot ei au facut angarari masive cu neamurile lor. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb