CEZAR STROE, IHUNT: "Am vândut şi al doilea pachet de acţiuni, de 4,5% din iHunt"

M.G.
Piaţa de Capital / 24 iulie 2019

Cezar Stroe

Cezar Stroe

Cezar Stroe, directorul general şi fondatorul iHunt (HUNT) ne-a transmis că a vândut şi al doilea pachet de acţiuni HUNT, reprezentând circa 4,5% din companie după ce, chiar în ziua listării din data de 9 iulie, acţionarul majoritar al emitentului înstrăinase 1,41 milioane de acţiuni, adică 10% din societate.

Astfel, deţinerea fondatorului iHunt a ajuns la aproximativ 85% din retailerul online şi producătorul de telefoane mobile.

Ieri, preţul acţiunilor HUNT a încheiat şedinţa de tranzacţionare la 0,85 lei, în creştere cu 1,8% faţă de cel din ziua anterioară, ceea ce ridică valoarea de piaţă a companiei la 11,985 milioane de lei.

(A.I.)

------

Cezar Stroe, directorul general (CEO) al iHunt (HUNT), companie ce a intrat acum două săptămâni la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ (AeRO), a mai vândut un pachet de 320.000 de acţiuni HUNT, pentru suma de 267.168 de lei, informează emitentul printr-un raport remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Înstrăinarea pachetului a avut loc în şedinţa din data de 22 iulie, printr-o singură tranzacţie derulată la preţul unitar de 0,8349 lei/unitate, şi vine după vânzarea succesivă a altor pachete de acţiuni HUNT în ultima săptămână, care, cumulat, reprezintă 172.700 de titluri, sau 1,22% din companie.

Pachetul de 320.000 de acţiuni reprezintă, la rândul său, 2,26% din societate.

Directorul general al companiei proaspăt listate pe AeRO ne spunea săptămâna trecută că intenţionează să mai vândă încă 4,5% din societate, cu scopul de a spori lichiditatea companiei în piaţă, după ce în listarea tehnică a dat pe bursă 10% din importatorul de telefoane mobile, gadget-uri şi accesorii. Pentru anul 2018, cifra de afaceri a companiei a atins 24,7 milioane de lei, de la 24,1 milioane de lei în anul anterior şi 13,1 milioane lei în 2016. Totuşi, profitul net a scăzut anul trecut la 0,48 milioane de lei, de la 2,14 milioane de lei în anul precedent.

Valoarea de piaţă a companiei la BVB se ridică la circa 11,7 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Am cumparat de la aceasta companie(firma) un tel.nomu s10pro. , l am trimis de 2 ori la reparat a venit fara: folia de protectie; marginea din cauciuc care protejeaza tel. este desfacuta; in ultimul rand softul pt. care a foat trimis la reparat are aceleasi probleme,astfel spus mi au vandut un produs de calitate inferioara si nici nu vor sa remedieze sau sa scimbe produsul (de fapt am cumparat 2 produse de la ei =2 tel.) ,cei ce vor marja pe aceasta firma se vor convinge intr un timp mai lung sau mai scurt ca profitul va scadea

    Aceasta este relatarea mea. Cei care vor sa cumpere actiuni îi rog sa si faca temele bine si sa tina seama ca riscul este al lor. 

    La ce probleme au astia nu inteleg de ce va pierdeti timpul cu ei..

    Prost nu e cine vinde ci cine cumpara actiuni la aceasta firma, o sa plangeti dupa bani ca dupa FSN. 

    Mai mult de 1 an nu are sanse de supravietuire, nu inoveaza nimic, doar fac rebranding dupa produsele Blackview, ultimul fiind Blackview A60 aka iHunt Alien X Lite 2020. 

    [...] 

    Eu am cumpărat un P11000 Pro și am primit folie pe ecran, folie de rezervă, husă, încărcător etc. Telefonul merge perfect, camera de la Sony, procesorul de la Samsung, bateria 11000 mAh de la BAT, stă încărcat o săptămână pe folosire medie Prețul cu mult sub Ifoane și samsunguri..Recomand

    1. Lasa vrajeala, ce recomanzi sa cumparam produse sau actiuni?

      Vreajala, asta e angajat la firma aia.

      Sta pe naiba incarcat o saptamana, poate in priza. 

      Minciuni minciuni minciuni 

      Firma asta nu se numeste retailer cu 3 produse in magazin si alea fabricate de ei, scuze pus doar logo ihunt peste Blackview. Afara cu teparii de pe bursa. 

      Tu ești hater sau angajat de concurență? Totuși dacă e țeapă mă tot mir cum naiba s-au vândut 1.4 mil acțiuni in câteva ore? Aia care au cumpărat sunt fraieri?

      Exact, in acest moment sunt fraieri pentru ca nu stiu ce bomba au cumparat, nici nu au habar in ce au ales sa investeasca. Ceasul ticaie .. tic tac tic tac

      Da a decis sa listeze cand ciclul economic e pe final ca sa dea vina pe el in 3-4 luni dar asa e cand prosti au bani si nu stiu ce sa faca cu ei, pana la urma o sa dea vina pe situatia economica si o sa faca diluarea actiunilor prin “majorare de capital” si sa vedem atunci...

      Mamă,ce de experți avem pe aici,care le poartă de grijă "fraierilor" care au cumpărat!! De ce nu spuneți că bursa ar trebui să se închidă și să emigreze? Și fraierii împreună cu ea..Am mai auzit eu un mare mahăr mondial care anunța crahul și el tot cumpăra..

      Nu trebuie sa se inchida bursa, ci sa nu mai permita acestor firme de apartament care nu ofera nimic productiv sa se listeze. Pe bursa trebuie doar firme care produc in Romania, nu care se le fabrica in China si aici fac doar comert - import - export.

      Pana la urma ei trebuiau sa listeze pe bursa din China, nu pe cea din RO, dar na, fraieri sunt multi si pun botul. 

      Pai domnul meu,sunt firme care nu produc pe bursa romaneasca,BVB ce produce,SIFele ce produc,FP ce produce? Si mai sunt si altele si pe bursele internationale,, Cat despre fabricatul in China, daca Apple si Samsung au fabrici acolo..s-avem pardon! Ca sa nu mai spun ca circula un zvon ca sunt foarte cautate tel Samsung fabricat in Vietnam!

      Samsung nu produce nimic in China ci in Corea. Nu poti compara samsung cu ihunt, numar de angajati, ingineri, dezvoltare tehnlogie, sisteme de operare. Ai uitat ca samsung nu produce doar telefoane mobile, atentie: PRODUCE nu rebranduieste. Unde era Samsung sau Apple in ziua de azi daca rebranduia aceleasi telefoane de la Blackview?

      Cand ai comparat ihunt cu samsung si apple mi-am dat seama ca esti un increzator care a cumparat actiuni la aceasta firma, crezand ca se va imbogati. Calm, cand ihunt o sa dezvolte propria tehnologie si o sa-si produse propriile produse cu tehnologia lor in China atunci nu mai am nimic de comentat. Pana atunci ei cloneaza. 

      Dacă te uitai un pic pe net vedeai că Samsung are:2 fabrici in China,2 Vietnam,1 Indonezia,1 Coreea unde se fabrică doar 8% din producție,1 India,2 Brazilia. Ei?

      Omule telefoanele sunt produse in fabrica din Coreea si Vietnam, esti paralel rau. Si toata stima pentru Samsung ca produce, nu isi pune logo peste produse de 40$ si dupa le vanda la români ca, cica, sunt performante si calitative. Nici macar softul nu il customizeaza iHunt, in gen Allview, e aruncat acolo ca pentru prosti, ce sa mai zic de optimizari.

      Astia nu vor rezista mult in piata, fraieri au gasit sa cumpere 15% din firma, intr-un fel au investit in nimic, daca maine se gandeste unul sa faca acelasi lucru o poate face, doar bani trebuie, chinezii vin singuri ca un magnet daca comunici cu unul din Alibaba. 

      Omule ai zis citez:" Samsung NU PRODUCE NIMUC IN CHINA CI IN COREEA"!! Hai pa că deja mă plictisesc..

      Super telefon in toate privintele

    O firma care isi plateste cu greu datoriile fata de furnizori, sa nu mai punem la socoteala ca este in urma cu foarte multe luni la plata chiriei din acel mall (punct de lucru).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb