CGS o acuză pe Firea că încearcă să politizeze criza sanitară

A.P.
Miscellanea / 19 iulie 2020

CGS o acuză pe Firea că încearcă să politizeze criza sanitară

Gruoul de Comunicare Strategică (GCS) i-a atras atenţia duminică Gabrielei Firea asupra faptului că face confuzii grave între persoanele infectate cu coronavirus şi cele internate în spital şi a acuzat-o de "prezumţii conspiraţioniste", după ce primarul general a susţinut că guvernul minte atunci când raportează numărul de persoane infectate cu coronavirus în Bucureşti, conform g4media.

Comunicatul GCS:

Respingem astfel de acuzaţii formulate din raţiuni politice, care au la bază confuzii grave făcute între numărul persoanelor confirmate şi numărul persoanelor internate, fără a ţine cont de actualul cadru legislativ în vigoare.

Omisiunea deliberată a unor instrumente legislative care nu sunt încă operaţionale, dar care au făcut obiectul dezbaterilor publice din ultimele zile, arată erorile de construcţie logică a afirmaţiilor indicate.

De asemenea, respingem şi insinuarea referitoare la catalogarea drept "focar" a municipiului Bucureşti, precum şi prezumţiile conspiraţioniste enunţate, fără a prezenta vreun element concludent în susţinerea afirmaţiilor.

Considerăm revoltătoare tacticile de politizare a crizei sanitare, în care este folosită inclusiv contestarea raportărilor oficiale, fapt care încurajează curentele negaţioniste şi pune în pericol sănătatea cetăţenilor.

Îndemnăm toţi actorii publici să acţioneze într-un singur sens, acela de a sprijini personalul medical în misiunea sa, de a întreprinde demersuri administrative în susţinerea eforturilor de combatere a răspândirii noului coronavirus şi de a contribui la respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Reacţia GCS vine după ce Gabriela Firea a acuzat Ministerul Sănătăţii de "dezinformare şi manipulare", cu privire la numărul raportat al persoanelor infectate cu noul coronavirus în ultima zi în Capitală, susţinând că Bucureştiul nu este "nici pe departe focar".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ?? ...combatere a noului coronavirus.....

    Avem deja un alt/un nou coronavirus? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb