"Chainsaw" deschide în ţara noastră sucursala pentru Europa

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 22 martie 2005

Chainsaw Europe, sucursală a companiei californiene Chainsaw Inc, cu sediul în Los Angeles, a deschis studiourile sale pentru Europa în România, fiind prima companie specializată de post-producţie digitală de pe piaţa autohtonă. Chainsaw Europe utilizează sisteme integrate de editare cu technologie AVID (Adrenaline - Offline Video, Symphony - Online Video, Pro Tools HD 2 - Audio, etc.). Chainsaw oferă de asemenea servicii de duplicare şi de stocare a înregistrărilor în condiţii de maximă securitate. Toate materialele editate în studiourile companiei parcurg patru nivele de securizare şi beneficiază de sistem de cod de bare, asigurîndu-se astfel protecţia înregistrărilor şi confidenţialitatea informaţiilor.

Compania beneficiază de un serviciu de transmisie Internet în întreaga lume, ce oferă posibilitatea transmiterii unor înregistrări de mari dimensiuni într-un timp foarte scurt. În relaţiile cu clienţii săi, Chainsaw Europe asigură consultanţă şi suport pe parcursul întregului proces de editare.

Bill DeRonde, managerul şi fondatorul companiei Chainsaw Inc, a declarat: "România şi-a cîştigat o reputaţie foarte bună pe piaţa americană după filmarea peliculei Cold Mountain. În condiţiile în care intenţionăm să ne extindem în Europa, potenţialul pieţii din România şi valoarea specialiştilor români în acest domeniu ne-au convins să ne deschidem studiouri aici. Intenţionăm să oferim servicii de post-producţie nu doar clienţilor locali ci să fructificăm resursele creative ale editorilor români în post-producţii internaţionale, pentru proiecte de televiziune din Europa şi SUA".

Echipa din România a beneficiat de cursuri de pregătire în Los Angeles şi membrii echipei din Statele Unite au lucrat alături de colegii lor în Bucureşti. În cele şase săptămîni ce au trecut de la deschiderea studiourilor în România, compania a colaborat deja cu o mare parte a agenţiilor de publicitate de renume şi este în tratative în vederea încheierii unor parteneriate cu reţele de televiziune ca BBC şi Fox, producători americani şi francezi, precum şi cu reţelele de televiziune din România.

Compania californiană Chainsaw Inc. deţine un portofoliu impresionant, realizînd post-producţia unora dintre cele mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite: ultimele patru ediţii ale Galei de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Music Awards, Emmy Awards sau show-ul de televiziune "American Idol", difuzat de reţeaua Fox. Compania are experienţă îndelungată în post-producţia de film şi emisiuni TV precum şi în editarea spoturilor publicitare.

Bill DeRonde, managerul companiei, este unul dintre cei mai mari editori de post-producţie din Statele Unite, recunoscut şi pentru contribuţia sa la dezvoltarea facilităţilor oferite de sistemul de editare AVID. Deţine un portofoliu impresionant, realizînd servicii de editare pentru numeroase show-uri de televiziune din Statele Unite, filme precum "Not Another Teen Movie", "The Bondock Saints", clipuri muzicale sau spoturi TV ca cele pentru Nokia, Reebok sau Tommy Hilfiger.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb