Check Point lansează soluţii novatoare de securitate completă UTM-1 care includ acum cea mai bună securitate a mesageriei

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 decembrie 2007

Soluţiile care formează acest pachet oferă securitate completă pentru a proteja afacerile împotriva unei game largi de atacuri prin e-mail

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea noilor dispozitive de securitate completă UTM-1, oferind cea mai bună protecţie a reţelei de pe piaţă într-o singură platformă accesibilă, uşor de controlat, la un preţ competitiv.

Soluţiile de securitate completă UTM-1 schimbă paradigma industriei UTM cu o abordare complexă, pentru a proteja în întregime reţelele afacerilor medii împotriva unei game largi de ameninţări de pe internet. Combinaţia, unică deocamdată,oferă principalele caracteristici de securitate UTM integrate cu până la 3 ani de servicii de securitate dinamice, bazate pe abonament, actualizări de soft şi o garanţie hardware la un preţ convenabil.

"Mulţi clienţi doresc o soluţie de management unificat al ameninţărilor, care să ofere toate serviciile extra, astfel încât să o instaleze şi să fie protejaţi", a declarat Gil Shwed, preşedinte şi CEO, Check Point. "Vrem să oferim "securitate completă" într-o platformă UTM puternică", a mai spus Shwed.

Dispozitivele de securitate completă UTM-1 includ:

Cea mai bună aplicaţie din industrie şi firewall la nivelul reţelei

VPN (site to site şi acces de la distanţă)

Antivirus şi anti-spyware pentru gateway

Prevenirea accesului neautorizat

SSL VPN

Filtrare web

Securitate completă a mesageriei pentru e-mail

Abonament pentru software & garanţia hardware-ul

Actualizări dinamice ale securităţii

Management central uşor de folosit

Adăugarea securităţii mesageriei la dispozitivele de securitate completă UTM-1 de la Check Point oferă şase dimensiuni ale protecţiei împotriva celor mai întâlniţi trei vectori de atac: spamul, viruşii de e-mail sau malware-ul şi atacurile la nivelul infrastructurii - cum sunt cele la serverele de e-mail. Protecţia include anti-spam pe baza conţinutului, reputaţia protocolului internet, liste de blocare/acces, antivirus, protecţie permanentă şi prevenirea accesului neautorizat la e-mail. Combinând ampla acoperire a securităţii mesageriei cu un management simplificat şi cu principalele caracteristici UTM, compania Check Point poate să ofere cea mai performantă soluţie UTM disponibilă astăzi pe piaţă.

"Cu mii de noi atacuri de tip phishing descoperite în fiecare lună şi calculatoare folosite pentru a trimite aproximativ 80% dintre e-mailurile nedorite, spamul nu mai este un simplu inconvenient. Este, de asemenea, o ameninţare la adresa utilizatorilor şi o pierdere costisitoare în lăţimea de bandă a reţelei", a declarat Bob Egner, vice president of product management, Check Point. "Compania noastră oferă singura soluţie UTM completă de pe piaţă, care include securitate superioară a mesageriei în timp ce continuă să ofere beneficiile unor soluţii complete de securitate", a mai spus Egner.

Şase dimensiuni ale securităţii complete a mesageriei

Dispozitivele de securitate completă UTM-1 de la Check Point şi softul VPN-1 UTM oferă un set eficient de măsuri de securitate a mesageriei pentru obţinerea înaltei performanţe fără a sacrifica securitate. Acestea sunt:

1. Anti-Spam pe bază de conţinut - Motorul unic pe bază de model detectează formele avansate de spam cum este cel bazat pe imagine sau pe limbi străine.

2. Reputaţia protocolului internet - Creşte performanţa prin blocarea majorităţii spamului la nivelul de conectare, fără a fi nevoie de inspecţii viitoare prin verificarea reputaţiei expeditorului.

3. Liste de blocare/acces - Le oferă administratorilor posibilitatea de a personaliza o listă pentru a respinge e-mailurile nedorite şi pentru a permite accesul e-mailurilor de la expeditori de încredere.

4. Scanare antivirus a semnăturii - Scanează conţinutul mesajelor şi fişierele ataşate împotriva semnăturilor antivirus existente.

5. Prevenirea accesului neautorizat la e-mail - Protecţie împotriva ameninţărilor care vizează infrastructura mesageriei.

6. Protecţie permanentă - Completează antivirusul pe bază de semnătură pentru a bloca atacurile pe măsură ce apar înainte ca o semnătură să fie disponibilă.

"Astăzi, complexitatea tot mai mare şi frecvenţa spamului şi a atacurilor de timp phishing reprezintă o ameninţare pentru afaceri", a declarat Charles Kolodgy, analist în securitate de la IDC. "Este imperativ să protejăm infrastructura împotriva exploatării nocive, având o soluţie de management al ameninţărilor unificată care oferă securitate completă a mesageriei, blocând chiar şi cele mai avansate spamuri şi evitând cei mai noi virusi", a mai spus Kolodgy.

Dispozitivele de securitate completă de la Check Point reprezintă singurul pachet integrat pentru afacerile care necesită protecţie avansată împotriva unei ample arii de ameninţări. Îmbinând serviciile şi suportul de care au nevoie clienţii într-o singură platformă uşor de controlat şi la un preţ competitiv, Check Point şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa de UTM.

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd.) este lider mondial în soluţii de securitate internet. Este lider de piaţă pentru enterprise firewall, personal firewall şi VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecţie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluţii de securitate a reţelei, a datelor şi a managementului securităţii. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluţii interne şi web care protejează comunicaţiile şi resursele, aplicaţiile, angajaţii, birourile externe şi reţelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicaţii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluţii de securitate premiate care protejează milioane de computere în faţa hackerilor, spyware-ului şi furtului de date. O dovadă a extinderii capabilităţii soluţiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianţă, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puţin de 350 de companii lider în domeniu. Soluţiile Check Point sunt vândute, integrate şi asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de ţări, iar clienţi noştri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb