Check Point - lider în protecţia informaţiilor mobile potrivit Gartner

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 octombrie 2008

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat că i-a fost recunoscută poziţia de top, conform recentului Magic Quadrant for Mobile Data Protection de la Gartner, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit Gartner, "Liderii au produse care funcţionează bine pentru clienţii Gartner, companii mici şi mari. Ei au strategii pe termen lung care urmează şi / sau influenţează viziunea Gartner în ceea ce priveşte necesităţile în creştere ale cumpărătorilor. Liderii fac ca echipele de vânzări ale competitorilor să fie nervoase şi forţează echipele tehnice să urmeze trendul. Produsele lor de protecţie a informaţiilor mobile (MDP) sunt bine cunoscute clienţilor, iar liderii nu întâmpină o rezistenţă în vinderea produselor".

Check Point este recunoscut de către clienţi şi analişti pentru portofoliul de Securitate Totală pentru soluţiile de management al reţelei, al punctelor de lucru finale şi al securităţii. Ca şi componentă cheie a gamei de soluţii pentru punctele de lucru finale, tehnologia de criptare Check Point Endpoint Security asigură proprietatea intelectuală şi alte informaţii confidenţiale ale companiilor care sunt stocate pe laptopuri (care folosesc Windows şi MAC-uri), smartphones şi alte dispozitive mobile cu un set puternic şi complet de produse de criptare - funcţionând neobservat de către utilizatorii finali. Criptarea se face automat şi în timp real, fără intervenţia untilizatorului, dând posibilitatea companiilor să pună în aplicare o strategie de securitate completă.

"De mai bine de 15 ani, Check Point a securizat comunicaţiile prin internet şi informaţiile confidenţiale. Această poziţie şi devotamentul nostru pentru inovaţie, ne permit să oferim clienţilor noştri un portofoliu complet de soluţii de protejare a reţelei,a informaţiilor şi a punctelor de lucru finale", a declarat Juliette Sultan, şef al departamentului de marketing global, Check Point. "Creşterea continuă a numărului nostru de clienţi este rezultatul strategiei noastre de securitate totală şi punctul forte al soluţiilor noastre", a mai spus Juliette Sultan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb