CHRISTIAN TOUR:  Tot mai mulţi români îşi cumpără vacanţa de vară încă din toamna anului anterior

I.M.
Companii / 28 octombrie 2019

Tot mai mulţi români îşi cumpără vacanţa de vară încă din toamna anului anterior

Numărul românilor care îşi achiziţionează vacanţa de vară încă din toamna anului anterior plecării în concediu este în creştere. Dacă în urmă cu cinci ani doar unul din zece români îşi cumpăra cu aproape jumătate de an înainte pachetul turistic pentru concediul de vară, în prezent peste jumătate dintre turişti îşi stabilesc planurile de vacanţă cu câteva luni înainte, arată o analiză a Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cristian Pandel, director general Christian Tour, a declarat: "Comportamentul turiştilor s-a schimbat substanţial în ultimii ani. Mulţi, mai ales categoria familiilor cu copii, nu se simt confortabil să lase pe ultima sută de metri organizarea vacanţei de vară, cea mai importantă în decursul unui an pentru români. De aceea, chiar de la începutul lunii septembrie, unii dintre ei întreabă deja în agenţii despre ofertele pentru sejurul 2020. În felul acesta, nu doar că îşi securizează vacanţa pentru anul următor, ci beneficiază şi de avantajele unei achiziţii timpurii, prin programul Early Booking: reduceri de până la 50% la pachetele turistice şi plata în rate".

Familiile cu copii sunt primele care se arată interesate de achiziţia din timp a vacanţei de vară, pentru că se documentează mai atent asupra facilităţilor şi serviciile pentru cei mici pe care le au unităţile de cazare. Tocmai de aceea, multe dintre ele aleg ca destinaţie Antalya, unde resorturile includ piscine pentru copii, meniuri diversificate, locuri de joacă cu animatori, potrivit comunicatului citat.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb