Ciolacu anunţă că PSD va face plângere la Parchetul General pentru situaţia de la Sectorul 1

J.P.
Politică / 1 octombrie 2020

Ciolacu anunţă că PSD va face plângere la Parchetul General pentru situaţia de la Sectorul 1

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că social-democraţii vor face plângere la Parchetul General în cazul situaţiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunând că acolo au fost zeci de încălcări ale legii, iar aceste decizii au fost luate de preşedintele BES, conform news.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, ce părere are despre faptul că USR a afirmat că nu s-a întâmplat nimic ilegal la Biroul Electoral de Sector, că totul a fost aprobat de preşedintele BES.

"Sunt zeci de încălcări. Am şi spus, aceste decizii au fost luate de preşedinte. Cum se poate într-o cameră să fie observatori numai de la un partid politic şi candidatul unui partid politic şi preşedintele Biroului Electoral. Ei ce au făcut acolo? Să ne explice. Am înţeles că a fost o renumărare, să ne arate procesul-verbal de renumărare semnat de către toţi membrii Biroului Electoral", a afirmat liderul PSD.

Ciolacu a declarat că social-democraţii vor face plângere la Parchetul General în acest caz.

Întrebat cum au ajuns acele imagini din cadrul Biroului Electoral de Sector în presă, liderul PSD a răspuns: "Am văzut că doamna candidat a USR-ului are o singură problemă, de ce a existat acea cameră. În toată clădirea au fost camere, iar preşedintele Biroului Electoral a dispus acoperirea lor".

De asemenea, Marcel Ciolacu s-a referit şi la situaţia de la Călărăşi, unde Biroul Electoral Judeţean a decis renumărarea voturilor din municipiul Călăraşi.

"Am înţelesc că cei de la Călăraşi au făcut deja o contestaţie la BEC. E curios, unde nu a câştigat PNL-ul se acceptă renumărarea. Unde depune PSD-ul solicitare, nu se acceptă. E destul de curios", a mai afirmat preşedintele PSD.

Poliţia şi procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 fac verificări după difuzarea acestor imagini.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Mie imi place, PSD-ul vrea sa se bage singur la gratare :))

    1. PSD-ului ii place Ciolanul dar a ramas pana la urma numai cu Ciolancu

      Domnule CIOLACU. Lasati declaratiile de INTENTIE si treceti la FAPTE. Atata timp cat la COTROCENI v-a STAPANI SEFUL INTERLOPILOR din ROMANIA,POLITIA,PARCHETUL si PARCHETUL MILITAR nu vor misca un deget. Asa ca,SCOATETI MEMBRII de PARTID in STRADA,asa cum SECURISTII de la USR faceau pe timpul GUVERNARII PSD,insa nu trei protestatari ci SUTE de MII si sa vedeti ce repede se rezolva PROBLEMA. Nu va este RUSINE cand vedeti ca va apara doua ROMANCE.? Ce mai asteptati cand PROBELE VIDEO arata cum s-a FURAT peste tot in ROMANIA.? Domnule DESPESCU. Asa ai JURAT pe DRAPELUL ROMANIEI sa APERI TARA si INTERESELE ROMANILOR.? Esti de partea INTERLOPILOR VAD. Functia pe care o ai,este VREMELNICA. Daca nu actionezi pentru aflarea ADEVARULUI,inseamna ca ti-ai PIERDUT ONOAREA de MILITAR si vei ramane toata VIATA un MILITAR care in loc sa APERE DEMOCRATIA,DREPTATEA si CETATENII care te PLATESC,inseamna ca nu ai facut nimic in VIATA.Poiti sa privesti acum in OCHII Romanilor.?ALOOOOO,Parchetul MILITAR,de ce nu cercetati JANDARMII care au fost de PAZA acolo de unde sau FURAT VOTURILE,asa cum se vad pe CAMERELE de VEDERI.? La SALARIILE pe care le INCASATI,ce ziceti va MERITATI, CALITATEA de MILITARI,sau sunteti pe mana cu INTERLOPII. IATA ROMANI ce se intampla cu VOTURILE VOASTRE,sunt FURATE de INTERLOPI,iar voi stati linistiti in case ca o sa vedeti ce VIATA o sa aveti din partea INTERLOPILOR care or sa va CONDUCA. HALAL NATIE.!

    Parlamentul e de vină = 0.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb