Ciolacu: "Comisioanele bancare nu vor creşte nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice"

F.D.
Miscellanea / 6 noiembrie 2023

Ciolacu: "Comisioanele bancare nu vor creşte nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice"

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în urma întâlnirii avute luni cu Asociaţia Română a Băncilor şi cu reprezentanţii celor mai importante bănci din România, s-a ajuns la un acord astfel încât comisioanele bancare nu vor creşte nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice, relatează Agerpres.

"Comisioanele bancare nu vor creşte în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice. Acesta este acordul la care am ajuns astăzi cu Asociaţia Română a Băncilor şi cu reprezentanţii celor mai importante bănci din România, dar şi cu cei ai BNR. Mă bucur că argumentele aduse au fost pe deplin înţelese şi le mulţumesc pentru deschiderea la dialog. Dialogul este calea prin care putem găsi cele mai bune soluţii atât pentru oameni, cât şi pentru economie", a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Punerea în aplicare a măsurilor guvernamentale pentru combaterea evaziunii şi menţinerea comisioanelor bancare la nivelul actual au fost principalele teme discutate în cadrul întâlnirii avute de premierul Marcel Ciolacu cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor.

"România nu are o problemă economică. Avem resurse naturale şi forţă de muncă bine calificată, investiţii străine în creştere şi un nivel ridicat al investiţiilor publice. Pentru a asigura sustenabilitatea economică avem nevoie însă de combaterea evaziunii, reducerea cheltuielilor bugetare şi creşterea performanţei în administraţia publică. Ne-am asumat cu fermitate aceste obiective şi le vom atinge prin aplicarea pachetului de măsuri economice", a afirmat prim-ministrul.

Reprezentanţii Guvernului şi cei ai Asociaţiei Române a Băncilor au stabilit un mecanism permanent de consultare, la care să participe şi Banca Naţională a României.

Din partea Guvernului, la întâlnire au mai participat vicepremierul Marian Neacşu, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şeful Cancelariei prim-ministrului, Alexandru-Mihai Ghigiu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Omul asta e mai ceva decat Superman. El centreaza, el da cu capul, el comenteaza, antreneaza, arbitreaza etc…

    Noi vom.vota cu Sosoaca și cu AUR !

    1. Dupa VOTARE,o sa va umpleti de AUR si de SOSONI.! Acest lucru,se va intampla daca o sa trimitei la PRODUS,damele din familia voastra.!

    Prosteală de interlopi PSD&PNL. Au votat împreună să predea toți banii românilor către banci și acum bagă prosteala că nu vor crește comisioanele. Pentru cât timp? Discuția de care fuge Ciolacul este despre cum crede el că dispune la bunul său plac de banii românilor nu despre comisioane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb