Ciolacu: "Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie"

F.D.
Politică / 9 martie

Ciolacu: "Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că încă nu a decis dacă va candida la alegerile prezidenţiale şi a subliniat necesitatea unei stabilităţi politice, întrucât "a venit momentul să construim pentru România", relatează Agerpres.

"Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie. Nu am hotărât acest lucru. Cred că în primul şi primul rând trebuie să hotărăsc cu colegii mei, dar şi cu mine însumi. Dar ce îmi doresc, îmi doresc un preşedinte care să construiască. Am pierdut prea mult timp certându-ne", a declarat Marcel Ciolacu în faţa a câteva sute de delegaţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Iaşi.

Ciolacu a afirmat că este nevoie de stabilitate politică şi a subliniat totodată importanţa meritocraţiei.

"Toată lumea întreabă de ce avem o listă comună. Avem nevoie de o stabilitate politică. Există o stabilitate la nivel local. Un primar are un mandat de patru ani, un preşedinte de Consiliu Judeţean are un mandat de patru ani. Nu se poate ca în 10 ani să avem 10 prim-miniştri. Nu se poate să avem în ultimii 10 ani sute de miniştri. Ţările care s-au dezvoltat au avut miniştri timp de 17 ani la Transporturi", a afirmat Marcel Ciolacu.

El a subliniat totodată importanţa meritocraţiei în clasa politică.

"Normal, în cazul în care eşti corupt, pleci acasă, în cazul în care nu ai performanţă, pleci acasă, dar nu schimbăm preşedinţii în interiorul partidelor sau nu ne mai plac premierii. Trebuie să învăţăm, ca oameni politici, unde e linia roşie şi diferenţa între om politic şi om de stat. Nu trebuie să ne mai ţinem cu mâinile de funcţii. A venit momentul să construim pentru România", a afirmat Marcel Ciolacu.

În prima parte a zilei, premierul Marcel Ciolacu a vizitat Universitatea de Ştiinţele Vieţii "Ion Ionescu de la Brad" şi Palas Campus, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, cu reprezentanţi ai firmelor din zona IT şi ai mediului academic.

În cea de-a doua parte a zilei, Marcel Ciolacu a participat la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Iaşi, în cadrul căreia a fost aleasă noua structură de conducere a filialei.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Ciuca devine Presedinte inca 10 ani si Ciolacu prim ministru la fel .

    1. :)))

      Votantul lui Ciuca e cel mai ciudat om dat de evolutie pe planeta asta.

      Domnule CIOLACU. Am crezut ca PSDul,este partidul care IUBESTE ROMANIA si pe ROMANII de rand in ANTITEZA cu Partidele din asazisa DREAPTA ROMANEASCA,compusa din toata PELAGRA ROMANIEI. Ce a facut pentru Romanii de rand,BOGATII care compun PNL,un Partid a carui IDENTITATE este APUSA demult. Vechiul PNL,a avut inaintasi ILUSTRII care prin CREDINTA ,MUNCA si DRAGOSTEA lor de TARA,sau luptat si au reusit sa UNEASCA REGIUNILE ISTORICE ale ROMANIEI,faurind astfel STATUL ROMAN,la care au NAZUIT de SECOLE ROMANII din MAREATA DACIE. Azi,PNL,este un PARTID ANTIROMANESC,condus de niste GROFI,care au simtit si au infaptuit IMBOGATIREA lor pe MUNCA ROMANILOR de rand,de care RAD si ii fac pe BATRANII care au CONSTRUIT o TARA care rivaliza cu alte Tari mai dezvoltate. Acesti IMBUIBATI,nu au fost in stare sa CONSTRUIASCA ceva pentru Romania,si au FURAT de sau IMBOGATIT. PMP,un PARTID al FRIPTURISTULUI TRADATOR si PRADUITOR BASESCU,care au ACAPARAT TARA ,care in timpul cat au GUVERNAT 10 ani cu BASESCU,au VANDUT si DISTRUS ROMANIA si iau UMILIT pe ROMANI. USR,o ADUNATURA de ROMANI SCAPATATI,veniti in Romania din toate COLTURILE LUMII,pe unde au fost CERSETORI si care alaturi de niste INDIVIZI INSIPIZI BETIVI si DROGATI ca ORBAN si CATU,sau asociat si in doi ani cat au condus ROMANIA,au adus TARA pe BUZA PRAPASTIEI. Ca un facut,din NEANT,a aparut si PARTIDUL urmasilor ZELEA CODREANU,numit POMPOS AUR,care doreste sa puna si el mana pe ROMANIA si dupa ei POTOPYU,intrucat nu au SPECIALISTI mai sus de PICIORUL BROASTEI si care vor sa duca TARA inapoi cu inca un SECOL. Ce ma INTRIGA,este faptul ca dumneavoastra cei din PSD,v-ati unit cu asazisii PNListi dupa ce acestia vroiau sa va desfiinteze dupa modelul NEMTILOR din 1933,care au adus pe capul OMENIRII cel mai mare RAZBOI care a UCIS milione de OAMENI. Incep sa cred ca dumneavoastra celor din PSD,sub SLOGANUL STABILITATII,va pace foarte mult PUTEREA si IMPLICIT CIOLANU. Altfel,nu imi explic cum puteti sa ii SUSTINETI pe cei care va DOREAU DISPARUTI de pe SCENA POLITICA,si sa va aveti ca FRATII.ROMANII de rand cred ca PSD,incepe sa semene cu cei de DREAPTA care au DISTRUS ROMANIA pentru binele lor PERSONAL.!

    ...

    Pacat! E mare pacat sa lasati tara pe mina useristilor, pnlistilor si sorosistilor.

    Poporul va implora sa-l calauziti. 

    Covrigi la toți!

    1. ...

    Ar fi si culmea sa te mai bagi la preşedinţie, la cate gafe ai facut de cand ai preluat rotativa: suprataxarea micilor privati (in vreme ce marii evazionisti huzuresc in continuare protejati de partidul stat PSDNL), suprataxarea investitorilor, mariri de TVA si de accize, impozitarea concediilor medicale, etc.

    Pe de alta parte viata s-a deteriorat grav in tara lui Nicu & Marcel: 

    - droguri, bulling si tot felul de violente, chiar violuri in scoli, in vreme ce rezultatele scolare se afla intr-un evident declin (testele PISA, examenele de capacitate si BAC). 

    - sistemul de sanatate in colaps (medici prea putini, iar aia care sunt...sunt prea spagari sau incompetenti). 

    - soselele sunt nesigure, prea multi betivi, drogati si fara permis de conducere 

    - coruptiea generalizata in administratia locala si centrala 

    Candidatul potrivit? Un sondaj pe bune, corect si cinstit ca sa vedem care prezidentiabil propus de PSD ar lua cele mai multe voturi de la electoratul PNL...altfel mai urmeaza inca 10 ani de mult "joc de glezna" si "ciocu mic si f mic".

    ...

    Te rugam ... Cat ai fost prim ministru Romania a cunoscut măreția, mâncare avem, poluare, învățământul merge brici, spitalele sunt un exemplu pentru multe țări, finanțele duduie, nu ca pe timpul lui Ceaușescu. Sunt mândru de tine și țara asta

    Asa sa fie, sa nu candidezi In sfarsit isi da seama ca nu il voteaza nimeni. S-a desteptat covr.igar.ul.

    1. ...

    Ciolacu nu stie nimic, asa a ajuns premier, asa poate va fi pus presedinte. Traiasca primul covrigar al tarii!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb