Circa 10 milioane de lei - costul reabilitării unui parc din Galaţi

Ana Felea
Miscellanea / 3 iunie 2021

Circa 10 milioane de lei - costul reabilitării unui parc din Galaţi

Reabilitarea parcului Carol din municipiul Galaţi a intrat în linie dreaptă. Reprezentanţii Primăriei municipiului informează că a fost semnat contractul de finanţare europeană pentru punerea în valoare a Parcului Carol care va deveni un spaţiu modern de relaxare şi petrecere a timpului liber. Valoarea totală a proiectului este de 9.613.081,87 lei, iar cofinanţarea de la bugetul local este de 192.261,63 lei. Durata de implementare este până la 30.04.2022.

"În cadrul proiectului sunt prevăzute următoarele lucrări principale: amenajarea spaţiilor verzi şi a aleilor pietonale; instalarea de mobilier nou; dotarea cu echipamente de fitness şi cu echipamente de joacă; realizarea de fântâni arteziene; refacerea împrejmuirii; iluminat ambiental pentru alei prin montarea unor corpuri cu lampi LED de mare eficienţă care se vor integra în peisagistica parcului; realizarea de reţele de apă-canalizare noi; sistem de irigaţie; montarea unei instalaţii de supraveghere video", informează Primăria Galaţi.

Primăria municipiului Galaţi a lansat deja în licitaţie contractul de achiziţie publică pentru obiectivul "Modernizare Parc Carol (fost Parc CFR)" - proiectare şi execuţie", cu o valoare estimată de 7.758.633,95 lei fără TVA, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 14 iunie 2021.

Proiectul este finanţat prin POR 2014-2020 - Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban - Prioritatea de investiţii 9.1 - Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunităţii (DLRC).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. un oras ultraimputit ,cu o faleza defrisata de pomi care sa tina versantul de zeci de ani pentru ca mafia constructiilor afiliata politic sa execute proiectul de 100 de milioane de euro, de intarire a malului Dunarii. Mai mult aceeasi firma mafiota construieste pe malul Falezei un imobil cu 12 etaje in contextul in care de zeci de ani malul superior al Falezei se prabuseste. Astai mafia cu acte din Galati ,in frunte cu primarii ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb