Cisco lansează o competiţie cu premii de 250.000 dolari

A.C.
Comunicate de presă #IT / 27 mai 2014

Cisco Investments suplimentează cu 150 milioane dolari fondul start-up-urilor

Cisco lansează competiţia globală "Internet of Things Grand Challenge", prin care îşi propune să identifice, să promoveze şi să susţină adoptarea de tehnologii şi produse dezvoltate de start-up-uri şi care vor contribui la evoluţia "Internetului Lucrurilor", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Prin intermediul "Internet of Things Innovation Grand Challenge", Cisco "susţine viitoarea generaţie de antreprenori şi start-up-uri care dezvoltă aplicaţii şi tehnologii din domeniul managementului, analitic sau al conectivităţii", potrivit comunicatului.

Înscrierile se fac până pe 1 iulie 2014 pe site-ul www.cisco.com/go/iotchallenge, câştigătorii competiţiei urmând să fie aleşi în cadrul Forumului Mondial al Internetului Lucrurilor de la Chicago.

Prima etapă a jurizării va avea loc în luna iulie, când 18 idei vor fi selectate de un juriu Cisco şi încă una de către public. Din ideile alese vor fi selectate şase, urmând ca cei trei finalişti să fie anunţaţi la Forumul Mondial pentru Internetul Lucrurilor.

Premiile pentru cei trei finalişti însumează 250.000 de dolari, bani pe care aceştia îi vor putea folosi pentru a porni sau extinde afaceri ce vor contribui la evoluţia industriei Internetului Tuturor Lucrurilor.

Pe lângă premiul în bani, Cisco va oferi câştigătorilor "mentoring, traininguri şi acces la experţii în afaceri din cadrul Cisco şi al altor organizaţii", se mai arată în comunicat. Finaliştii vor beneficia de suport în dezvoltarea şi testarea de tehnologii, precum şi în atragerea de investiţii şi parteneriate pentru proiectele lor.

Cisco Investments, divizia de investiţii cu capital de risc a Cisco, a anunţat de asemenea suplimentarea cu 150 de milioane de euro a fondurilor alocate start-up-urilor din întreaga lume pentru următorii trei ani, cu scopul susţinerii inovaţiei în domeniul "Internetului Lucrurilor".

Noul fond completează portofoliul de 2 miliarde de dolari al Cisco Investments şi este centrat pe teme de interes pentru accelerarea dezvoltării tehnologiilor revoluţionare, inclusiv Big Data şi tehnologii analitice, Internetul Lucrurilor, mobilitate conectată, stocare, silicon, ecosistemul de tehnologii pentru conţinut şi inovaţiile din India, potrivit Cisco.

Cisco Investments are o istorie de 20 de ani în care a derulat investiţii strategice, aliniate business-ului Cisco, printre care cloud, data center, mobilitate, colaborare, secutitate, routing şi switching.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb