Cisco NetReady susţine 115 studenţi ai Programului Cisco Networking Academy

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 iunie 2008

115 studenţi ai Programului Cisco Networking Academy au fost selectaţi în cadrul celei de a doua ediţii a programului NetReady, pentru fi susţinuţi în dezvoltarea unei cariere în domeniul soluţiilor de telecomunicaţii. Reprezentanţii Cisco şi ai partenerilor implicaţi în program s-au întâlnit astăzi cu studenţii selectaţi în această ediţie a programului cu prilejul conferinţei Netready, organizată la sediul Cisco Romania.

"Tinerii selectaţi vor susţine gratuit examenul CCNA (Cisco Certified Networking Associate) şi vor avea posibilitatea să îşi dezvolte în continuare cariera la unul dintre partenerii programului. La selecţia de anul acesta s-au înscris peste 135 de studenţi ai Cisco Networking Academy din întreaga ţară. Deşi programul prevede un număr de 75 de absolvenţi cu certificări în fiecare an, nivelul avansat de pregătire al candidaţilor de anul acesta a dus la extinderea numărului de studenţi admişi în program la 115. Cisco Romania a iniţiat NetReady ca răspuns la deficitul de specialişti prognozat în domeniul IT din România, iar succesul ediţiei de anul trecut şi interesul partenerilor pentru ediţia curentă ne arată adevărata dimensiune a acestei probleme" a declarat Nicolai Sandu, Regional Manager South Eastern Europe Cisco Networking Academy Program.

Începând cu ediţia din acest an, NetReady va fi integrat cu Partner Talent Portal, o iniţiativă Cisco la nivel global. Partner Talent Portal este platforma colaborativă Web 2.0 prin care partenerii Cisco din România şi studenţii vor avea posibilitatea să comunice între ei. Astfel, fiecare student se va putea înregistra pe portal, la înregistrare va completa un formular şi i se va crea un profil ce va cuprinde date despre studii, experienţă şi alte detalii cuprinse într-un CV. Aici vor putea fi accesate ghiduri despre cum se construieşte un CV, informaţii despre piaţa de muncă şi descrieri ale diferitelor job-uri din industrie. În acelaşi timp, partenerii Cisco vor putea posta pe portal oferte de job-uri şi vor putea vedea informaţii despre studenţii înregistraţi şi/sau interesaţi de un anumit loc de muncă. Vor găsi aici informaţii utile despre procesul de selecţie a unui candidat, recomandări pentru interviuri, alte informaţii utile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb