CÎŢU: "Cinci persoane vaccinate pe minut la Maratonul din Capitală"

J.P.
Miscellanea / 8 mai 2021

"Cinci persoane vaccinate pe minut la Maratonul din Capitală"

Premierul Florin Cîţu a reamintit vineri că imunizarea împotriva COVID-19 înseamnă revenirea la normalitate şi afirmă că la Maratonul vaccinării din Capitală au fost imunizate cinci persoane pe minut în ultimele 24 de ore, conform Agerpres.

Şeful Guvernului arată că 7.165 de persoane au fost vaccinate în cadrul acestei campanii din Capitală, în ultimele 24 de ore, "adică 5 persoane vaccinate pe minut, o veste foarte bună".

El prezintă, pe pagina sa de Facebook, harta tuturor Maratoanelor vaccinării din ţară care sunt organizate în perioada următoare.

"La fel, puteţi merge şi la centrele drive-thru. Salvaţi fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeţi o zi şi mergeţi să vă vaccinaţi. Chiar şi în acest weekend, după ce staţi la o terasă, 'pe chill', relaxaţi, la cafea. Sau după ce mergeţi în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate", a scris Cîţu.

Maratonul de vaccinare din Capitală a început vineri după-amiază.

Până luni, ora 8,00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti şi la Sala Palatului are loc Maratonul de vaccinare - Ediţia Bucureşti, la care cei interesaţi se pot prezenta doar cu actul de identitate. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Propunere pentru d-nul Premier Florin Cîțu !

    Să introducă moneda digitală Covidcoin. Cine se vaccinează să primească 1 Covidcoin. La fiecare revaccinare un alt Covidcoin emis și încasat de cetățean. Metoda ar putea fi extinsă pe plan global. Numărul maxim de monede digitale emise să fie egal cu numărul maxim de vaccinuri anti COVID-19 produse de industria farmaceutică mondială în următorii 10 ani. Sunt șanse ca această propunere să rezolve și criza economică. 

    1. Dacă s-ar da câte 50 de lei de fiecare vaccinat s-ar calca lumea în picioare la centrele de vaccinare la ce foame e in Romania dar Catzu vrea sa testeze pe români neomarxismu fără bani.

    bai taticu, e o procedura medicala , nu desene animate si nici tranzactii pe piata valutara

    urmaresc de un an de zile niste oameni ai strazii care cauta prin tomberoane , fara masca si care se spala pe maini la zece zile si nimeni nu a patit nimic . asta in timp ce smecherii lumii si atatia pe la tv , se maimutaresc cu tot felul de masti , care , mai de care mai ridicole si cu manusi de cauciuc . nu cred ca va mai dura mult timp sa se sparga cacealmaua secolului .

    1. Am mai văzut exact acest mesaj și pe alte site-uri. Trol putinist dezinformator și mincinos ce ești, mai vino cu unele noi.

    Am intrat din nou intr-o noua intrecere socialista. Ieri 8 mai s-au implinit 100 de ani de la infiintarea PCR. Trebuia sarbatorita intr-un fel. Oricum apetitul romanilor pantru statul la coada este de nestavilit. Pe cei mai in varsta ii inteleg ca sunt nostalgici, dar ceilalti?

    bai, lasa vaccinul, spune de ce nu e ca lumea sistemul pe spatiul privat virtual? de ce trebuie sa ma inregistrez cu incarcarea cartii de identitate si alte prostii? ca va dau bani, nu va iau. plm, ar trebui sa ajunga sa bag un cnp , un user si o parola si sa pot plati cu cardul impozitul ala, dupa ce completez intr-un formular online pt ce e impozitul.

    ce kkt ai pazit anu trecut cand ai fost min de fin? cum sa va iau in serios, ma panaramelor, cand faceti sa fie dificil si sa primiti bani?

    duceti-va si culcati-va, mai bine anarhie decat cu voi sau cu pesedeu'. 

    Propunerea mea este o parodie a situației. Bineînțeles ar fi util și un cip care să aibă rolul de portofel digital pentru monedele Covidcoin. Cip-ul ar putea stoca informații diverse despre vaccinat, certificatul de vaccinat, permisul de călătorie, etc. Populația ar face cozi uriașe pentru vaccin și pentru cip-ul purtător de monede digitale. Graficele cu creșterea spectaculoasă a Covidcoin-ului i-ar convinge pe toți scepticii. Scenariul SF ar trebui luat în serios. Cine se gândea acum câțiva ani la ce trăim azi. Se gândea cineva că în anumite locuri în SUA drogurile și alcolul vor deveni stimulente pentru a te vaccina.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb