CLAUDIU NĂSUI: "Una dintre cele mai mari ticăloşii spusă la adresa USR-PLUS, şi a mea, este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea"

J.P.
Politică / 17 martie 2021

"Una dintre cele mai mari ticăloşii spusă la adresa USR-PLUS, şi a mea, este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea"

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui a postat pe pagina sa de Facebook sentinţele de condamnare la închisoare de către securişti a tatălui şi a bunicii sale, precizând că "una dintre cele mai mari ticăloşii spusă la adresa USR-PLUS, şi a mea, de când am intrat în politică este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea".

Cladiu Năsui: "Iată sentinţele de condamnare la închisoare de către securişti a tatălui meu şi a bunicii mele.

Una dintre cele mai mari ticăloşii spusă la adresa USR-PLUS, şi a mea, de când am intrat în politică este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea. Nu este singura, dar cu siguranţă este în top 3 de cele mai răspândite manipulări. A fost propagată în forţă şi sponsorizată cu bani mulţi, iar asta fix în campanie.

PSD a decis să scrie această minciună chiar şi în moţiunea parlamentară contra mea. Am răspuns în cadrul moţiunii şi pun şi aici public, sentinţele la care făceam referire.

Tatăl meu nu doar că nu a fost securist, dar a fost condamnat la închisoare de către securitate. Iar bunica mea a făcut închisoare la Sighet pentru că a ajutat partizanii anti-comunişti care făceau rezistenţă tocmai contra securităţii.

Prima, sentinţa de condamnare la 7 ani de închisoare a tatălui meu pentru infracţiunea de "refuz de înapoiere în ţară". Decizia pronunţată, culmea ironiei, de căpitanul de securitate Doru Viorel Ursu, devenit, după revoluţie, ministru de interne în guvernul Ion Iliescu - Petre Roman.

A doua, sentinţa de condamnare la 5 ani de închisoare a bunicii mele, în 1949, pentru "uneltirea contra ordinii sociale". Adică pentru că a ajutat rezistenţa anti-comunistă din nordul ţării. Nu vă mai spun cine conducea represiunea comunistă în perioada aceea în nordul ţării.

Minciunile la adresa familiei mele au ajuns prea departe. De aceea am depus la senat un proiect de lege prin care să facem un registru cu toţi securiştii din decembrie 1989.

Hai să vedem toţi securiştii. Absolut toţi care, apropo, primesc şi pensie specială acum pentru marile servicii aduse statului. Şi nu doar atât. Hai să vedem toate rudele de până la gradul 3 ale securiştilor care sunt acum în politică (parlamentari, primari, funcţii alese, etc.).

Măcar la 31 de ani de la revoluţie, să aflăm şi noi cine au fost securiştii şi cine le sunt rudele care dominat politica timp de atâţia ani."

Sentinţele postate de Claudiu Năsui pe pagina oficială de Facebook:

"Una dintre cele mai mari ticăloşii spusă la adresa USR-PLUS, şi a mea, este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea"

"Una dintre cele mai mari ticăloşii spusă la adresa USR-PLUS, şi a mea, este faptul că am avea vreo legătură cu securitatea"

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Vlad Vasile Voiculescu este fiu de securist. Deci este o ticalosie sa se apuna ca VVV are cea mai mica legatura cu tac'su. Ciuma rosie este vinovata plus rusii si chinezii.

    Pai nu sunteti pusi de statul paralel acolo, doar n-ati castigat posturile la concurs.

    Vlad Voiculescu nu e copilul Securitatii, ce naiba e ?? 

    Pentru cei care au aflat despre situatia din anii 80 din presa de scandal va precizez>

     

    Dl ing Nasui sr. care a fost se pare un inginer de succes la o fabrica considerata speciala intrucat furniza si

    componenete pentru industria militara, a fost trimis in delegatie in SUA fiind printre putinii alesi pentru o astfel de misiune. A ales sau a fost indrumat sa aleaga sa ramana in SUA. Conform legislatiei din acea perioada se considera ca o asemenea actiune reprezinta un caz penal. Un semn de intrebare este faptul ca judecata a avut loc la Tribunalul Militar . 

    1. Cei care l-au ales sa plece l-au indrumat sa ramana.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb