Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 600.000 de euro în Galaţi

G.U.
Companii / 20 august 2021

Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 600.000 de euro în Galaţi

Reţeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu deschide astăzi un nou centru stomatologic în Galaţi şi se extinde astfel şi în regiunea de est a României, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei. Investiţia se ridică la 600.000 de euro pentru nouă cabinete dentare cu aparatură medicală de ultimă generaţie, un centru de radiologie şi un spaţiu special dedicat pentru tratamentul copiilor.

Dr. Ionuţ Leahu, fondatorul reţelei Clinicile Dentare Dr. Leahu, a declarat: "Am ajuns la 15 clinici deschise în reţea, una în Londra şi alte 14 care acoperă acum toate regiunile României. Însă nu ne oprim aici, căutăm permanent să mergem mai aproape de pacienţi atât în ce priveşte distanţa faţă de clinică cât şi nevoile lor privind sănătatea dentară. Ca atare, mai avem în vedere finalizarea unei investiţii similare în Craiova până la sfârşitul anului, dar şi deschiderea unui spital regional de stomatologie în Cluj. De altfel, în Galaţi am investit în crearea locurilor de muncă, a specializării medicilor prin construirea echipelor locale puternice şi a dezvoltării comunităţii regionale în ansamblu".

Potrivit sursei citate, echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Galaţi este formată, deocamdată, din 11 profesionişti, dintre care patru medici şi cinci asistenţi medicali, însă procesul de recrutare rămâne deschis. Noua investiţie s-a realizat în sistem de parteneriat cu un antreprenor local, care a asigurat 20% din finanţarea centrului stomatologic.

"Comunităţile locale au nevoie de servicii medicale de excepţie, sigure, rapide şi eficiente, care ajută pacienţii să economisească timp şi bani. Începând de acum, majoritatea afecţiunilor dentare se pot rezolva într-o singură intervenţie şi în Galaţi. Datorită acestei viziuni, de asigurare a accesului tuturor românilor la tratamente corecte, am ales să susţin demersurile acestei echipe şi să vin alături de ea în acest proiect", a declarat managerul clinicii din Galaţi, Monica Mîndru.

Pacienţii îşi vor putea reface acum şi în Galaţi întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os şi pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinţi ficşi, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenţie stomatologică chirurgicală, implanturile zigomatice, fixate în oasele pomeţilor. În plus, gălăţenii vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranţă de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, faţete, coroane şi proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgenţă etc.

Pentru aceste servicii stomatologice, pacienţii vor avea mai multe opţiuni de plată, printre care şi cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit, care asigură un plan de finanţare personalizat direct în clinică. Clinica va pune la dispoziţia companiilor şi abonamente corporate avantajoase, prin care vor putea oferi angajaţilor acces facil şi rapid la consultaţii şi tratamente stomatologice.

Decizia investiţiei în Galaţi reflectă angajamentul pe care fondatorul reţelei de clinci l-a luat împreună cu investitorul, Morphosis Capital, de a deschide 20 de clinici noi în următorii cinci ani, astfel încât, la sfârşitul perioadei, reţeaua să cuprindă 35 de clinici în total în toată ţara.

Judeţul Galaţi se situează pe locul 13 la nivel naţional după cifra de afaceri totală a celor 15.650 de cabinete şi rezultatul net al acestora. Capitala ocupă prima poziţie în topul judeţelor din ţară în ceea ce priveşte performanţa industriei de stomatologie, urmată de Cluj şi Argeş. România înregistrează de patru ori mai multe cabinete decât în anul 2000, din care 95% sunt private, potrivit INS. De altfel, piaţa privată de stomatologie e estimată la 2,1 miliarde de lei în 2020, aproape de 15 ori mai mare faţă de 2018, arată datele prezentate la primul forum PALMED pentru stomatologie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu întreabă nimeni de maztapazcurile financiare ale acestui Leahu?

    Reclamă agresivă in ciuda regulilor colegiului,finanțarea dubioasă. Oare cine se află in spate?

    Numai in Romania se poate intampla. NU există încă spatiul occidental o asemenea dezvoltare explozivă in acest domeniu.Sa fie un geniu,sau altceva? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb