Clinicile private nu mai au disponibilitate pentru teste COVID-19

J.P.
Miscellanea / 27 iulie 2020

Clinicile private nu mai au disponibilitate pentru teste COVID-19

Clinicile medicale private sunt pline de rezevări pentru teste COVID-19. Cei care doresc să îşi facă un test pentru a pleca în ţările care au impus această măsură sau pentru precauţie trebuie să îşi facă rezervare cu mult timp înainte, relatează G4media.

În cele mai multe dintre cazuri, rezultatele testelor vin după ce termenul de valabilitate va fi expirat deja pentru persoanele care vor să călătorească, spre exemplu, în Grecia. Preţurile testelor pentru coronavirus sunt aliniate la clinicile private consultate de G4Media şi variază foarte puţin, de la 340 la 390 de lei.

La Sanador Bucureşti prima programare disponibilă este abia în 9 august, iar un test pentru coronavirus costă 390 de lei, iar rezultatul este furnizat în 24 de ore.

La clinica Medlife din Constanţa, primul loc disponibil pentru un test coronavirus este abia în luna octombrie, iar termenul de prelucrare a analizei este de 4 zile lucrătoare.

La clinicile Regina Maria din Cluj prima programare disponibilă este joi, 30 iulie, dar rezultatul este emis în 72 de ore (fără sâmbătă şi duminică), adică exact termenul limită de valabilitate al testelor pentru persoanele care vor să călătorească în Grecia. Un test costă 390 de lei.

La Medlife Iaşi, prima programare disponibilă este miercuri, 29 iulie, dar rezultatele testelor vin în 5 zile şi, deci, nu pot fi luate în considerare de autorităţile elene. Un test costă 340 de lei.

La clinicile Regina Maria din Craiova, există posibilitatea de a face un test coronavirus abia în 5 august, iar acesta costă 390 de lei. Rezultatele vin, însă, în 72 de ore de la recoltare, exceptând ziua în care a fost luată proba, deci expiră termenul de valabilitate pentru, spre exemplu, o excursie în Grecia.

De precizat că de marţi, 28 iulie, românii nu vor mai putea intra în Grecia decât dacă vor putea să demonstreze, printr-un test RT PCR, că nu sunt infectaţi cu coronavirus.

Decizia autorităţilor elene este valabilă atât pentru cei care călătoresc cu avionul, cât şi cu maşina, iar testul trebuie făcut cu maximum 72 de ore înainte de a trece graniţa.

Decizia este valabilă până în 4 august, dată după care autorităţile de la Atena vor decide dacă prelungesc sau nu restricţia, în funcţie de cum va evolua criza COVID-19 în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb