CLOTILDE ARMAND: ''Am cerut ANCOM să verifice dacă este vreo problemă cu nivelul radiaţiilor unde va fi Şcoala Regală''

G.U.
Politică / 24 februarie 2021

''Am cerut ANCOM să verifice dacă este vreo problemă cu nivelul radiaţiilor unde va fi Şcoala Regală''

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat ANCOM să verifice dacă este vreo problemă cu nivelul radiaţiilor în imobilul din bulevardul Poligrafiei nr. 4, unde vrea să înfiinţeze Şcoala Regală, şi a precizat că angajaţii ADP care vor fi mutaţi din această clădire nu vor mai beneficia de spor de antenă, banii urmând a fi investiţi în educaţie şi şcoli, informează Agerpres.

"Angajaţii de la Administraţia Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte supăraţi, pentru că am decis mutarea acestora din imobilul situat pe bulevardul Poligrafiei nr. 4, în sediul respectiv vreau să construim viitoarea Şcoală Regală. Sunt aproape 100 de angajaţi. O parte sunt relocaţi în Piaţa Mureş şi o altă parte în clădirea din şoseaua Odăi. Astăzi am aflat uluită că toţi aceşti angajaţi beneficiau încă din anul 2016 de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu şi multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administraţie, în baza unei expertize realizate de o firmă privată, iar de atunci şi până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM şi am constatat că nu este absolut nicio problemă privind radiaţiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mic decât limitele legale", a scris Clotilde Armand, astăzi, pe Facebook.

Ea menţionează că a solicitat tuturor instituţiilor subordonate şi direcţiilor primăriei care plătesc acest spor de antenă în valoare de 15% din salariu să-şi actualizeze expertizele de măsurare a radiaţiilor cu Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, transmite Agerpres.

"Se solicită acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti privind schimbarea titularului dreptului de administrare asupra imobilului situat în bd. Poligrafiei nr. 4, Sector 1, de la Administraţia Domeniului Public Sector 1 la Consiliul Local al Sectorului 1, în vederea înfiinţării unităţii de învăţământ preuniversitar 'Şcoala Regală'", prevede unul dintre proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de joi.

Conform acestuia, primarul Sectorului 1 este mandatat să preia imobilul şi să întreprindă toate demersurile necesare în vederea obţinerii avizelor pentru înfiinţarea unităţii de învăţământ.

Potrivit referatului de aprobare al proiectului, în Sectorul 1 se înregistrează o supraaglomerare a claselor de curs din unităţile de învăţământ preuniversitar, iar imobilul vizat, cu suprafaţă construită la sol de 1.737 mp, nu este folosit la întreaga capacitate. În acest imobil avea sediul şi Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi Unităţilor Sanitare Publice Sector 1, instituţie care a fost desfiinţată printr-o hotărâre a Consiliului local din decembrie 2020.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Duamna Clotilde, in afara de PR mai faceti altceva? Va agatati de mici rahatele, ca sa fiti tot timpul in presa! Dar munca, concret, se poate? Devine din ce in ce mai clara incompetenta si mahalagismul, fie el si frantuzesc... Si nu, nu sunt nici psdist nici de la aur, doar un tampit de votant usr uimit de incompetenta crasa de care dati dovada...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb