Clotilde Armand, împuternicită de Consiliul Local să verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest din 2011 şi până în prezent

J.P.
Miscellanea / 25 iunie 2021

Clotilde Armand, împuternicită de Consiliul Local să verifice modul de stabilire a tarifelor practicate de Romprest din 2011 şi până în prezent

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost împuternicită, joi, de către Consiliul Local al Sectorului 1 să verifice modul de stabilire a tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021, informează News.ro.

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat, în şedinţa de joi, această activitate se va realiza prin luarera în calcul numai a costurilor necesare şi utile prestării serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către Compania Romprest Service SA conform prevederilor Legii nr. 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităţilor.

"După o muncă de 8 luni de zile, am reuşit să-i conving pe consilierii locali de necesitatea unui control strict asupra modului în care Romprest a tarifat, de-a lungul timpului, serviciile de salubrizare de pe raza Sectorului 1. Am introdus acest proiect de hotărâre de mai multe ori pe ordinea de zi şi, într-un final, astăzi, a fost votat. Din respect pentru banul public şi pentru comunitatea locală, trebuie să plătim preţul corect pentru serviciile pe care le prestează operatorul de salubrizare. Bătaia de joc în ceea ce priveşte cheltuirea banului public trebuie să ia sfârşit", a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Local al Sectorului 1, primarul Clotilde Armand.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pubelle e nebună! Ce rost are tot circul cu analiza de preturi, daca vor sa rezilieze contractul? Își ușurează calea in instanță sau ce?

    Pubelle trage de timp cu șobolanii aia analizând preturi.

    Eu, sa fiu locuitor în sectorul 1 as prinde șobolanii cu capcane și i-aș deversa direct în primăria sectorului 1. Oamenii sunt tâmpiți de rabdă ca prostii sa le între rozătoarele in casa  

    1. Eu as deversa pubelele si sobolanii la sediul PSD ca acolo isi are izvorul hotia (prin contracte grase atribuite strict firmelor de partid).

      Sobolanii trebuie deversati la fratii lor useristii. Te-au spalat astia la cei 3 neuroni. O sa ajunga nebuna sa ti-o traga pe toate partile iar tu o sa reciti tot placa cu peeeseeedeee.

    Hiena minte. PNL a scris pentru ce a fost imputernicita.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb