CLOTILDE ARMAND: "Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru şantaj acţionarilor Romprest"

J.P.
Politică / 5 iunie 2021

"Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru şantaj acţionarilor Romprest"

Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service S.A. şi solicită autorităţilor abilitate să fie ridicată licenţa acestui operator, afirmă edilul Clotilde Armand.

Ea spune că, în paralel, va solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului cu acest "operator şantajist".

"Înţeleg că operatorul de salubritate a anunţat că reîncepe să strângă gunoiul din sector şi a recunoscut vina pentru şantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare şi administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu şantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Toţi cei care şi-au permis această situaţie vor răspunde în Justiţie pentru că au pus în pericol sănătatea populaţiei din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service SA şi solicită autorităţilor abilitate să fie ridicată licenţa acestui operator. Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot. În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului cu acest operator şantajist. Cu mafia nu se negociază", a scris primarul Clotilde Armand, sâmbătă seara, pe pagina sa Facebook.

Edilul le dă asigurări locuitorilor Sectorului 1 "că astfel de situaţii nu se vor mai repeta".

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Pubelle Armand s-a făcut de râs. Sectorul cu cele mai multe corporații capitaliste pe metru pătrat, care plătesc o căruță de bani la bugetul sectorului 1, colcăie de gunoaie și șobolani ca in India.

    1. Anonimus...femeia tocmai a zis ca firma de salubritate a incalcat legea si va depune plangere penala. A facut ce trebuia sa faca. Legea spune ca daca exista neintelegeri intre parti se duc in justitie si rezolva judecatorul dar tu nu ai voie sa opresti ridicarea gunoiului...asta zice seful de la garda de mediu care a anuntat ca va face verificari la toate firmele de salubrizare din Bucuresti...asa ca oamenii au anuntat ca reincep ridicarea gunoiului....deci primarita A AVUT DREPTATE...

      De ce nu muncesti tu fara sa fii platit ,iar apoi cand ceri sa te platesca sa te ameninte ca te da in judecata,vau mama voastra de judecata ,madam trebuia sa fie la puscarie dar de... avem pile

      Ești deștept, nimic de zis...

      Tu, dacă nu-ți plătești curentul, ramai fara curent sau te duci in justiție? 

      Daca este un litigiu se rezolva in instanta. Chiar si la curent.

      Nu este vorba ca nu platesti, ci contesti cantitatea serviciului prestat.

      Esti obligat sa iti achiti factura si dupa aceea sa actionezi in justitie.

      Ce vorbești? Te deconectează aia de n-ai aer, ia citește contractul.. după aia ajungi in justiție și numai la inițiativa ta, dacă ai argumente.

      Nu stiam ca aceasta faptura este femeie. Cred ca nu are in cap decat bani ,bani si iarasi bani pentru partid si pentru ea. Dupa vorba dupa port,parca este bolnava psihic. Cred ca la fel esti si tu dupa cum gandesti mai lepra.Dupa mintea ta,daca nevasta nu mai doreste sa stea cu tine si sa iti satisfaca poftele trupesti,chiar daca a bagat divort iar tu nu mai aduci nici un ban in familie,ea femeia,este obligata sa se culce cu tine sa te intretina si sa accepte batjocura la care o supui pana ce se va pronunta justitia nu.Ba ai dracu de unde apareti mai nenorocitilor voi astia ca tine si decelati ca astia de la USR.!

      Inteligentule,traiesti in Romania sau unde ,daca nu ti platesti curentul,gazele chiar te debranseaza iar ca sa poti avea curent trebuie sa platesti o penalizare,la voi astia de partea dreapta lege este optionala,uar Cruela pune poze cu kovesi ca sa intimideze sau sa sfideze o tara intreaga ca are pile

    Justitie nu exista pentru matracuca asta? Nici macar nu se stie cum a ajuns primar al sectorului si se comporta idiot-discretionar dupa toanele cine stie cui. Un sector primitiv comunistoid cu oameni care nu platesc salubritatea de ani de zile, care nu colecteaza sel ectiv reprezentat de o descreierata.

    1. E o mare nesimțită Pubelle... Ar lăsa Bucureștiul sa colcăie de șobolani, dacă ar fi după ea. Probabil că la ea acasă e plin de vase nespălate aruncate în chiuveta, pe care le bâzâie musca și circula gândacii.

      Mari nespalati și puturoși ăștia de la USR (lățosul de Nicușor included)! 

      COCOANA,necesita urgent un control PSIHIATRIC.!

      COCOANA,necesita urgent un control PSIHIATRIC.!

    Se vede că hoți idioți se nasc și pe alte meleaguri, numai că proștii noștri îi votează chiar dacă au siglă ghilotinarda!

    1. Alianța USR PLUS organizează azi la Cluj, în Piața Unirii, primul miting electoral din campania pentru alegerile europarlamentare. La evenimentul care începe la 16.30 va cânta trupa OCS (Omul cu șobolani) - din gasca lu' clotilde/gunoi

      Trebuie sa recunoastem ca au furat eficient. Ma refer la hotii usr/plus, pnl, jandarmii si procurorii care au acoperit, serviciile franceze, toti cei din gasca.

    Este penibila aceasta agresiva cu ifose. In plus, cum sa dai in judecata actionarii, cretino !

    Poate administratorul, pentru ca el ar fi trebuit sa semneze contractul. Si pana sa se judece eventualaplangere, noi ce facem tovarasa frantuzoaica ? Inotam in gunoaie. Madam scandal, lasa-ne. Cum o fi fost paparuda asta directoare la Distrigaz si apoi la Egis e greu de inteles. Dar se pare ca serviciile franceze nu dorm 

    1. noi ce facem tovarasa frantuzoaica? - hiena clotilde/gunoi se bazeaza pe faptul ca voi nu stiti ce sa faceti si asteptati, plangeti. Nu vin strainii sa va ajute. Au furat la voturi si acum isi bat joc. De 10 zile cei din S1 stau. Macar 500 de cetateni sa duca gunoiul in fata casei hienei clotilde, plangeri penale, semnaturi pentru demitere. Daca nu faceti nimic, plosnitele astea useriste vor invada tot orasul.

      Raportati pagina FB a matracucei. Asta nu poate sa traiasca fara sa borasca tampenii pe FB. Matracuca minte, arunca fake news pe FB, instiga, deci incalca valorile comunitatii.

    Viitor președinte !!!!

    1. Ha,ha,ha

      Vreai sa avem sobolani in toata tara

    Voi bucureștenii i-ati primit cu brațele deschise pe mineri! Măcar să fi încercat o rezistență pasivă! Nu,brațele deschise!

    Nici acum nu înțelegeți nimic ! Nu înțelegeți că firma își face de cap si să sprijiniți primarul!

    Dacă erați de partea ei problema era de mult rezolvată așa mă tem că minerii vor planta din nou flori! 

    1. Iar ai baut. Se vede ca niciun barbat nu are grija de tine.

    Am mare incredere in membrii USR PLUS chiar daca sunt atat tineri si eu ma hranesc numai cu bunatati de la bunicul .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb