CLOTILDE ARMAND: ''Romprest a acceptat să asigure salubrizarea la jumătatea preţului cerut la începutul anului''

G.U.
Politică / 26 august 2021

''Romprest a acceptat să asigure salubrizarea la jumătatea preţului cerut la începutul anului''

Primarul Clotilde Armand a informat, astăzi, că Romprest "a acceptat" să asigure serviciile de salubrizare din Sectorul 1 "la jumătatea" preţului solicitat la începutul anului, informează Agerpres.

"Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10 - 12 milioane de lei pe lună, faţă de 20 de milioane de lei, cât a cerut iniţial. A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, şantaje şi gunoi pe străzi, linşaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil şi ignorant la nevoile cetăţenilor care au fost furaţi ani de zile, de 10 luni să înţeleagă asta. Banii recuperaţi şi salvaţi vor fi investiţi masiv în infrastructură, şcoli şi spitale. În comunitate", a scris Armand, pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, anunţa luni că prelungirea stării de alertă pe raza Sectorului 1 nu a fost aprobată, iar reprezentanţii Primăriei şi ai Romprest urmează să prezinte peste două zile un plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung.

Clotilde Armand susţinea în aceeaşi zi că Romprest a dat asigurări că nu mai "şantajează" autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare.

Opinia Cititorului ( 28 )

  1. Versiunea hienei este o minciuna. De 10 luni aceasta alogena minte de rupe. Mai jos este explicatia. A fost publicata si minuta. Hiena nu a semnat, l-a pus pe un idiot sa semneze in locul ei desi era prezenta. Stie meserie hoţoaica.

    "Cele două părți au stabilit un trafic de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei cât solicita Romprest inițial. Prezentată în presă ca o victorie a primarului Clotilde Armand, așa-zisa reducere a tarifelor este, de fapt, o reducere a prestațiilor. Astfel, Romprest va asigura mai puține servicii, iar tarifele vor fi la același nivel. Consiliul Local ar urma să aprobe o derogare de la regulamentul de salubrizare, care prevede frecvențele" 

    jalnica asta minte cum respira! si respira a hoit....politic!

    Da,ce să spun! După comentariile prezente și viitoare reiese că Firea a fost un primar de nota 10 ,că Tudorache a fost un sfânt, că Romprest doar la bucureștenii din sectorul 1 se gândeste ,că foștii uselisti ( PSD și PNL) au devenit dușmani de moarte !

    Băi, voi sunteți cu capul pe umeri dar așteptați minerii lui Iliescu să facă curățenie? Nu înțelegeți că e o mafie iar Clotilde e singură?

    Ce curajoși sunteți! De ce nu faceți o asociație a sct 1 ca să vedeți prețuri comparative în țară? Eu sunt convins că Armand ar vrea dialog ! 

    1. Mestere esti trepanat. clotilda nu este singura, are cativa banditi cu care este in haita si cativa trepanati care cred toate tampeniile debitate de penala. A avut succesuri cu hotia Egis care verifica cum bechtel construieste autostrada si acum aplica golaniile la S1.

      Din filmările de la alegeri, se pare că n-a fraudat electoral chiar singura. Era o echipa intreaga.

      Prestatii mai rare inseamna un miros mai placut in Sectorul 1, o aromă pariziană plina de candoare, o adevarata hologramă olfactivă. 

      Daca aveam o justitie libera si indepemdenta clotilda trebuia sa fie la puscarie,poate realizeaza si prostimea pentru ce au tremurat in piata 3 ani,clotilda nu este singura,ea are deja format un grup infractional,ea este mafioata si da Firea,Tudorache au fost de nota 10 cu plus

      Delirul din 10 iunie - Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand revine cu o dezvăluire semnalată și de G4Media: contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest Service S.A nu există.

      Sugatorii care o lauda pe aceasta penala, au uitat petarda asta. Golanca profita ca mai exista cretini si isi bate joc in continuare. 

      Dle ,recunosc sunt trepanat,povestea cu salarizarea imi aduce aminte de românii din Germania. Omorau pisici si le aruncau în curtea germanului, iar după un timp veneau oferindu-și serviciile de curățenie. Germanul spunea că nu are nevoie dar dă 10 € pentru îndepărtarea pisicii. Nu,noi suntem cu curățenia, eventual muncă în grădină. 20 € spunea germanul,nu,urcă la 30 si se accepta! Pentru german exista si varianta unui telefon anonim de la un " vecin" că are în curte animale moarte, un fel dr Dracula de la noi! Paraciosul era un fel de Antena 3 care primește bani grei de la stat în virtutea unei legi pesediste ,că acum să critice statul ,că ăștia sunt prea fraieri să le taie macaroana.

      Cam așa e cu Clotilde. Romprest aruncă gunoaie,gașca PSD și Pnl din fostul USL susțin Romprest,Antena 3 e aceiași iar voi ce o criticați aceiași fraieri cu repetiție! 

      Esti trepanat la cub. Asta este nutret pentru cretini. Iti poate spune cineva o poveste cu francezi care au facut crime prin Algeria si apoi sa-ti spuna ca-clotilda este din gasca lor. Alogena a lansat o gramada de petarde si trepanatii le-au inhalat fara sa clipeasca. Gluma cu gunoiul aruncat de romprest este mishto. Mai poti adauga si ceva cu rusii/chinezii. La afirmatia alogenei penale cum ca-contractul cu romprest nu exista, nu ai ce sa zici asa ca arunci abureala.

      Ai auzit de MIT,școala nr1 din lume!? A avut ca absolvenți pe soțul lui Clotilde si pe Clotilde ! Crezi că asemenea oameni se pretează la furtisaguri? Mare prost mai esti!

      De ce s-ar preta la furt unii care au incasat morman de la Bechtel absolut degeaba? Furatul alegerilor nu reprezinta furt, ci o adevarata stiinta.

      Bine dle,înțeleg, soluția e tot la PSD .De altfel Clotilde n-a mâncat salam cu soia. Si atunci explicăm degeaba că Iliescu n-a mâncat salam din ăsta! Stii câți imi dădeau dreptate atunci: 1 iar restul până la 10 mă injurau! Atunci mă făceau trădător de țară, acum mă faceți trepanat! Pe mine care n-am fost niciodată într-un partid sau galerie de fotbal ca să nu aplaud când n-am chef !

      Daca PSD ar fi fraudat alegerile, acum cei in cauza erau deja la bulau, cu presiune de la serviciile noastre de asistenta penitenciara. Eu zic ca si Dodo mi-ar da dreptate ca aia tolerati de mafie fura mai mult decat cei pe care nu-i tolereaza.

      1 - Cotoroanţa a zis ca este atacata pe strada. Nutret pentru prosti ca tine.

      2 - Cotoroanţa a mai scris pe fb ca acest contract cu romprest nu exista. Tot nutret pentru cretini. 

      3 - Dupa hotia grosolana cu buletinele de vot a zis ca toti hotii usr erau de fapt soferul lui tudorache si ca trebuie sa se afle cine a filmat hotia. Cretinii au cazut pe spate. 

      4 - Acum zice ca a scazut pretul din contractul care cica nu exista. Alta petarda. La astfel de gogosi, trepanatii abereaza cu psd, iliescu, mafia. Acum o bagi cu MIT si ca are 43 la pantofi. Si pedofilul epstein a studiat matematica si asta nu l-a oprit sa fie infractor.

      "MIT, școala nr1 din lume!? A avut ca absolvenți pe soțul lui Clotilde si pe Clotilde"

      Si turcan a fost olimpica la matematica si pe langa tone de prostii, nu stie cati ani are. 

      Deci la Mit a invatat clotilda sa fure voturile si am vazut cam ce studii au majoritatea de la usr...

      Dragnea a fost condamnat cu suspendare pentru ca a chemat lumea la referendumul lui basescu si a spus ca vrea sa faca o tombola, deci nu au facut tombola ,clotilde si gasca se plimba 3 nopti printre sacii de voturi si dna,parchetul liniste si pace ,avem un premier si un ministru de sanatate care dau mita la vacinare si culmea fac si tombole dar la ei nu este nici o problema penala,oare Dragnea chiar are dreptate si este condamnat politic

    Un contract Romprest în sct 1 înseamnă în ani sute de mil € .Ca sa-l obții îți trebuie cel puțin 40-50 de oameni implicați direct ca smen ,adică în jur de10-20 politicieni de prim rang, vreo 5 de la primărie, 2-3 avocați influenți, 2-3 securiști că fără ei nu se poate câțiva șefi de la Romprest care sa-si țină gura ,alții decât acționarii și un puternic trust de presă care ,la nevoie să arunce cu petarde ! Ei toți ăstia trebuie mituiti anual că dacă nu uită de tine. Apoi ,unii dispar din diverse motive și apar alții care trebuie mituiti . Dar balta are pește. Ei toți ăstia care primesc bani au și misiunea de a intimida pe carcotasi chiar pe membri mai mici din propriu partid. Serparie. O vedeți pe Clotilde șefa la un așa clan? Eu nu !

    Rămâneți fericiți cu antenutele, nu vă mai raspund! Sunt un trepanat ! 

    1. Pari mai degraba un soi de bulai. Clotilda ta nu a avut probleme in cazul contractului cu Bechtel. Romania l-a respectat si a platit bani unei companii care nu a facut nimic in afara de a-si plati avocatii si consilierii care au ajutat la rapt.

      Contractul a fost respectat. Acum, in plina pandemie, in plina vara, gunoaiele au stat la Soare pentru ca aceeasi Clotilda nu a platit serviciile de salubrizare, adica nu a respectat contractul, totul in pofida sanatatii locuitorilor Sectorului 1.

      Legatura cu antenistii este frivola si specifica propagandei ceausiste neosecuriste. 

      Pierzi vremea cu trepanatu' Gagiul face parte dintr-o grupa de mutanti dresati sa bata campii.

      Hai să revin că tot o dai gaia-matu cu Bechtel! Noi si pe bună dreptate voiam să intrăm în NATO care pe lângă securitate la granițe ne deschidea si poarta spre UE ! Pentru asta trebuia să plătim lobistii din SUA și astfel a apărut Bechtel ( sau Airbus sau miliardul dat germanilor pentru securizarea granițelor de ministrul Rus)

      Ai reținut trebuia plătit fie în varianta finalizată la suprasuprapret, fie în varianta plătiți că nu ați respectat clauzele! Care clauze,contractul find de negăsit! Clotilde e vinovată? Cine era ea atunci? E vinovat Năstase, Iliescu,Băsescu, Tăriceanu? Nu dle e un tribut către marile puteri și nu ar trebui să dezgropam morții! 

      Acum însă le suntem parteneri,ar trebui să le arătăm obrazul si să nu mai permitem așa ceva!

      Deci,în povestea asta Clotilde e doar un semn de carte, nu ce insinuezi tu ! 

      Avem un serviciu secret care are grija de noi si de contractele de miliarde pe care le semneaza Romania. Acelasi serviciu secret plateste propagandisti la punga sa ne spuna gogomanii pe care le imprastii si tu. Ce contract a disparut din tara in care nu misca nimic fara serviciile secrete?

      Lasa, iti intelegem spalarea pe creier, proste-i pe cei de teapa ta. 

      În ecuația cu Bechtel, serviciile tale trebuiau doar să țină de șase! Sunt mari si tari cu noi ,nimeni în drum cu americanii!

      Draga bai trepanatule, clotilda a incasat bani pentru caterinca cu Bechtel. Toti infractorii care castiga bani din astfel de tzepe, sunt de condamnat. Lobby se face in SUA. Este un fel de spaga data in limitele legii. In Romania nu exista o astfel de lege. Deci cei care dau si iau spaga sunt infractori. Si criminalul care l-a omorat Teo Peter, este vinovat/criminal desi a fost scapat de campionii justitiei la care te inchini tu. Faci parte din categoria de trepanati care se bucura daca primesc scuipati in gura de la 'parteneri' Pe sistemul asta al vostru de abureala, orice hot poate spune ca a furat ca sa ne protejeze extraterestrii care au grija ne noi.

      Toti cacanarii pesedisti sunt la post: cu bale la gura , spurca , se invart ca dracul inainte de utrenie.

      Bale la gura, vome si prosteli sunt caracteristice pentru onanistii sustinatori ai penalei cu 'studii' la MIT. Treaba e simpla, vaca a mintit din nou, oamenii au comentat minciunile nebunei si de aici reactia onanistilor. Useristii sunt cei mai mari dusmani ai Romaniei de la bolsevicii anei pauker.

      Gagiul este foarte bine platit de clocilda

      Daca era asa cinstita madam clocila nu lua nici un ban de la bechtel,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb