CLOTILDE ARMAND: "Romprest a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura salubrizarea"

J.P.
Politică / 23 august 2021

"Romprest a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura salubrizarea"

Compania Romprest a dat asigurări că nu mai "şantajează" autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare, transmite primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, conform Agerpres.

"Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanţii companiei de salubrizare şi Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai şantajează autoritatea locală şi că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare aşa cum prevede legea salubrizării şi regulamentul municipal de salubrizare. De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile şi a refuzat sistematic să priceapă, menţinând un şantaj ticălos: fără facturi umflate şi fără curăţenie fictivă. În caz contrar vom aveam din nou stare de alertă", a scris edilul pe Facebook.

Prelungirea stării de alertă pe raza Sectorului 1 nu a fost aprobată, a precizat, luni, prefectul Capitalei, Alin Stoica. Potrivit acestuia, decizia a fost luată în baza informaţiilor primite de la DSP, Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu, având în vedere că situaţia salubrităţii în teren este una bună. El a menţionat că a avut o discuţie cu reprezentanţii primăriei şi ai Romprest, care urmează să prezinte peste două zile un plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. In cartierul în care locuiesc ( aflat la numai 5 minute de sediul Primăriei sector 1 ), în plin scandal privind salubritatea, se continuă de către unii cetățeni scoaterea gunoaielor în stradă. Am văzut că și în zona Pieței Matache se aruncă cu nonșalanță tot felul de resturi, se refac nu munți ci "dealuri de gunoaie" și probabil că situații similare se pot întâlni și în alte zone ale "frumoasei noastre metropole". Obiceiul ( adică Nesimțirea ) este vechi și va dispare numai atunci când Autoritățile vor fi cu adevărat interesate să avem un oraș curat și vor lua măsurile potrivite. Altfel , ""vorbim discuții ". Ș ar mai fi multe de spus.......

    P.S. În naivitatea mea mă întreb dacă semnalele pe care le dăm postând astfel de mesaje ajung și la "specialiștii" din Primăria de sector, din Primaria Capitalei, din ADP-uri, din Ministerul Mediului, din Garda de Mediu, din etc..... etc.

    1. Cetatenii sunt vinovati pentru tot ce nu poate sa faca penala coltilda. Vinovati mai sunt si penele si mai ales peeseedee. Aceste partide impreuna cu cetatenii formeaza mafia cu care se lupta penala care a furat alegerile.

    tzatza.......restul e gargara!

    1. Penala,hoata si...

      Comentarii de scursuri umane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb