Cluj: Boc spune că existenţa protocolului PSD-PNL va fi demonstrată prin fapte

R.P.
Ziarul BURSA #Politică / 13 iunie 2007

Preşedintele Partidului Democrat, Emil Boc, a declarat ieri că, deşi nu deţine protocolul încheiat între liberali şi social-democraţi, a aflat amănunte din conţinutul documentului, care i-au parvenit prin surse din interiorul celor două formaţiuni, transmite Rompres. Emil Boc a mai spus că, oricum, existenţa acestei înţelegeri, care prevede şi numirea unor social-democraţi în fruntea unor agenţii şi servicii deconcentrate, va fi demonstrată în timp prin faptele celor două părţi implicate.

"Protocolul nu îl am, dar am informaţii legate de conţinut din interiorul PNL şi PSD. (...) O să fie confirmat acest protocol de fapte. El, fireşte, că nu este public, dar, prin faptul că se vor certa între ei, voi avea ocazia să-l prezint opiniei publice chiar prin intermediul lor. Prima dovadă este nominalizarea lui Ursache la Consiliul de supraveghere a Fondului Proprietatea", a spus Boc într-o conferinţă de presă.

Acesta a adăugat că membrii PSD negociază puternic posturi, pe care le vor ocupa după ce actualii şefi ai unor structuri vor fi determinaţi, prin presiuni şi acţiuni ilegale, să-şi dea demisia.

"Votul de abţinere al PSD este un vot de susţinere a cabinetului Tăriceanu. Nu putem să nu constatăm că trăim într-un paradox. Numărul parlamentarilor care sunt împotriva guvernului este mai mare decât cel care îl susţin, dar cabinetul nu cade. Explicaţia ar fi că solidaritatea celor 322, care din frică de alegeri sau din incompetenţă, preferă să rămână în actuala stare de lucruri", a explicat Boc, care a adăugat că atât PNL, cât şi PSD suferă mai nou de boala urnofobiei - frica de confruntare cu electoratul.

"Doar aşa se poate explica refuzul lor de a ţine cont de ceea ce doresc cetăţenii, fie că vorbim de alegerile din 2004, fie că vorbim de referendum. Frica îi îndeamnă la orice compromis pentru a-şi salva interesele financiare ale oligarhilor din jurul lui Tăriceanu", a conchis Boc.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb