Cluj: Cătălin Drulă cheamă ''la luptă'' pentru răsturnarea regimului ''specialilor''

G.D.
Politică / 18 martie 2023

Cluj: Cătălin Drulă cheamă ''la luptă'' pentru răsturnarea regimului ''specialilor''

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a lansat, astăzi, la Cluj-Napoca, ''o chemare la luptă pentru răsturnarea regimului specialilor", transmite Agerpres.

"Ţara noastră are două clase de oameni, specialii - pensionarul Ciucă are 18.000 de lei pensie pe lună, şeful de la ASF cu 12.000 de euro pe lună, prietenul preşedintelui Iohannis, care vinde 600 de BMW pentru poliţie cu caiet de sarcini cu dedicaţie, şi mai este realitatea oamenilor care muncesc. (...) Lansez la Cluj o chemare la luptă pentru răsturnarea regimului specialilor şi chem alături de USR toate forţele din societate, din societatea civilă, politică, mediul de business, care doresc o Românie corectă. PSD poate fi înfrânt chiar dacă balaurul a mai scos un capăt, care se numeşte PNL", a declarat Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, preşedintele USR Cluj, deputatul Oana Murariu, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că, începând cu această primăvară, USR se va reîntoarce în stradă pentru a discuta cu oamenii.

La Cluj-Napoca are loc Liga Aleşilor Locali a USR, la care participă peste 170 de aleşi locali ai partidului.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Multă ipocrizie, tupeu și gargară din partea copiilor specialilor. USR pretinde că e ceva ce nu este. Mesajul e ok, dar venind din partea lor nu e credibil.

    Nu știu dacă există în topul USR foarte mulți oameni care să nu fie rude cu specialii. Așa că indignarea asta lor pare mai degrabă o minciună menită să mai agațe din voturilor unor oameni pe bună dreptate deranjați de nedereptățile din sistem. 

    Când a fost la guvernare au avut ocazia să umble la pensiile magistraților, dar domnul ministru usr de atunci Stelian Ion a dat-o la întors când a venit vorba de acțiune reală și nu gargară.  

    1. Da, au avut timp 8 luni, spre deosebire de PNL care au avut timp citiva ani si tot nu au facut-o. Deci sa ii votam in continuare ?

      Daca mesajul ar veni din parea celor de la AUR ar fi bun? Eu zic ca nu pentruca AUR este partid xenofob, extremist , pro rus si anti romanesc . Deci AUR trebuie desfiintat URGENT!

    MI-E MARE SCÂRBĂ . DE TOȚI CEI CARE SE AUTONUMESC ASTĂZI ... POLITICIENI ! CEI MAI ASCUNȘI OBRAZNICI DINTRE GUNOAIELE SOCIALE ! PARCĂ ADUNAȚI MEREU ÎNTR-UN CLAN, PENTRU INTERESE PROPRII SAU DE GRUP, CU EXTINDERE LARGĂ, CHIAR ÎMPOTRIVA PROPRIILOR LOR POPOARE ! HAI PE EI ! ...

    Cand apare ceva despre USR gata și postacii anti! Sunt " antenistii " crescuți la școala Gadea alaptat acum de PSD și PNL prin bani de la partid! După acești postaci tot ce merge prost în România ( ce merge bine oare?) se datorează USR ! Chiar așa?

    Pe mine nu mă vor schimba, am votat din 89 cu dreapta, iar acum dreapta înseamnă USR! 

    1. Istețule ! M-am referit, în general, la așa-zișii politicieni . De care mi-e scârbă ! În principiu, eu nu am nimic cu USR . Doar că aș dori ca USR, chiar împreună cu AUR, UDMR, etc., să facă în așa fel pentru această amărâtă Țară, bântuită de toate umbrele proștilor, ceva ca să-l pot înțelege ! ... Dar, cu părere de rău afirm, că din spusele tale, TU NU ȘTII NICI UNDE ESTE STÂNGA, NICI UNDE ESTE DREAPTA !? ... Vorba românului mereu nenorocit . CUM E TURCU AȘA-I PISTOLU !? ...

      si tu nu sti ce vrei.

      AȘ DORI SĂ AI MINTE ! SĂ FII CULTIVAT ȘI BUN ! SĂ FACI BINE FAMILIEI TALE ȘI CELOR DIN JUR ! SĂ NU FII MINCINOS ! ... SĂ NU FII UN OM DE NIMIC ! ...

      Eu"istetul " cum mă numești sunt onorat când cineva mă critică cu argumente dar dezamăgit când un om cu haos total în gândire mă critică ca nu știu care-i stânga și dreapta în politică și apoi vine cu o propunere :USR partid totuși european să coopereze cu AUR ! Antagonism total intre cele două!

    Securiștii de ieri usr-istii de mâine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb