CMPB precizează că numărul pentru plata parcării nu s-a modificat

R.S.
Ştiri utilitare / 5 iunie

CMPB precizează că numărul pentru plata parcării nu s-a modificat

Compania Municipală Parking Bucureşti (CMPB) precizează, într-un comunicat de presă, că numărul pentru plata parcării nu s-a modificat. Sursa citată transmite:

"Vă comunicăm că numărul scurt 7458 este în continuare valabil pentru plata contravalorii serviciului public de parcare, conform contractului în vigoare cu Compania Municipală Parking Bucureşti S.A.

În cursul zilei de ieri, 4 iunie 2024 am recepţionat mai multe sesizări formulate de cetăţenii din Municipiul Bucureşti, prin care ne-au adus la cunoştinţă faptul că au primit, fără ca în prealabil să fi solicitat şi fără a îşi exprima acordul în acest sens, un mesaj de tip SMS de la expeditorul ParkingB, prin care acesta, în mod eronat, a lăsat să se înţeleagă că numărul 7576 este noul şi unicul număr la care se poate plăti parcarea prin SMS în Municipiul Bucureşti.

Facem precizarea că, potrivit politicii CMPB şi prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), acest tip de comunicare este interzis şi NU ar trebui utilizat în relaţia cu cetăţenii care folosesc această metodă de plată.

Informăm totodată că AU FOST SESIZATE AUTORITĂŢILE COMPETENTE, ca urmare a acestei încălcări flagrante a drepturilor cetăţenilor şi a legislaţiei în vigoare.

Asigurăm pe această cale cetăţenii Municipiului Bucureşti că numărul 7458 este, în continuare, valabil şi poate fi folosit atât pentru achitarea serviciului public de parcare, astfel cum reiese şi din comunicatul Companiei Municipale Parking Bucureşti S.A., cât si pentru achitarea altor servicii (bilete de transport public-STB, CFR, Muzeele Municipiului Bucuresti etc., serviciile oferite putând fi vizualizate pe site-ul https://7458.ro/despre-7458/ )."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb