CNA A RESPINS PRELUNGIREA LICENŢEI TELEVIZIUNII Realitatea TV se închide

D.V.
Companii / 29 octombrie 2019

Realitatea TV se închide

Actualizare - CNA nu a mai prelungit licenţa postului Realitatea TV, dar a aprobat modificarea licenţei Realitatea Plus, operată de compania Geopol International, a lui Cozmin Guşă

Realitatea Plus va avea aceeaşi emisie ca cea pe care Realitatea TV a avut-o până acum. Pe de altă parte, postul nu se află în grilele tuturor cabliştilor, aşa cum era Realitatea TV, transmite News.ro.

Din datele prezentate de biroul tehnic al CNA, postul este prezent în grila unor mici cablişti şi sunt în discuţii cu UPC şi RCS.

(M.I.)

------

Prima televiziune de ştiri din România, Realitatea TV, lansată în toamna lui 2001, îşi încetează emisia, acest lucru se va întâmpla mâine (miercuri, 30 octombrie), după ce CNA nu i-a putut prelungi licenţa de emisie.

CNA a analizat în şedinţa de astăzi prelungirea licenţei Realitatea TV, votând împotriva prelungirii întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentaţia necesară.

Concret, din cauza faptului că Realiateta Media, aflată în insolvenţă de opt ani, nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, nu a putut depune certificatul fiscal.

Au fost doar patru voturi pentru prelungirea licenţei, din cei zece membri prezenţi, deşi era nevoie de cel puţin şase pentru ca cererea să fie admisă.

Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis şi Răsvan Popescu au fost pentru. Împotrivă au fost: Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, Gabriel Tufeanu şi Radu Herjeu.

Orsolya Borsos n-a votat nici pentru şi nici împotrivă, argumentând că din punctul său de vedere, nu era necesar un vot, ci trebuia doar ca forul să "ia la cunoştinţă" că postul nu a îndeplinit condiţiile privind solicitarea de prelungire a licenţei, informează Paginademedia.ro.

Deşi speţa a fost catalogată de unii membri drept "simplă", adică dacă documentaţia nu este completă, membrii nu pot lua o decizie. Alţi membri au considerat că, în ciuda acestui fapt, CNA nu ar trebui să se substituie unei instanţe (televiziunea este în insolvenţă şi un nou termen este stabilit pentru ianuarie 2020).

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. O decizie corecta asa cum spune legea.

    a luat-o in barba. Inscrierea in PSD nu l-a ajutat.

    [...]

    1. ce-ai facut coa.. ai tras pe nas cu paiul gros? vai de steaua ta

    Era timpul sa respecte membrii legea CNA. Acesti votanti anabolizanti trebuie sa se uite si la alte canale care art trebuie sa li se suspende licenta. Pentru ca legea e pentru toti egala si nu alta pentru politicieni !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb