CNADNR: 15 sectoare de autostrăzi şi drumuri naţionale sunt închise în continuare circulaţiei

Ioana Dogaru
Miscellanea / 18 ianuarie 2016

CNADNR: 15 sectoare de autostrăzi şi drumuri naţionale sunt închise în continuare circulaţiei

Actualizare 20:12

Un număr de 15 sectoare de autostrăzi şi drumuri naţionale erau închise în continuare astăzi, la ora 18:00, transmite Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) prin intermediul unui comunicat.

Potrivit sursei citate, după ce în cursul zilei au fost deschise circulaţiei mai multe drumuri naţionale, pe care CNADNR şi Poliţia Rutieră le-au închis duminică din cauza viscolului şi, mai ales, a vizibilităţii reduse, de sub 25 de metri, circulaţia mai este restricţionată pe 15 tronsoane de autostrăzi şi drumuri naţionale, astfel: A2 (Lehliu - Feteşti), DN 11A (Podul Turcului - Bârlad), DN 22 (Isaccea - Somova), DN 22 (Râmnicu Sărat - Brăila), DN 22A (Cataloi - Nicolae Bălcescu), DN 22A (Topolog - Hârşova), DN 22D (Măcin - Cerna), DN 22F (Horia - Nalbant), DN 23A (Gologanu - Ciorăşti), DN 23B (Maicăneşti - Ciorăşti), DN 24A (Murgeni - Vetrişoaia), DN 24D (Cuca - limita judeţului Vaslui), DN 26 (Găneşti - Murgeni), DN 2N (Bogza - Caiata Dumbrăveni) şi DN 3 (Lehliu-Băneasa).

"Menţionăm că în acest weekend, marcat de Cod portocaliu în zona de sud-est a ţării, CNADNR a acţionat permanent pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor, cu utilaje specifice şi echipe de deszăpezire. Intervenţiile s-au desfăşurat chiar şi pe timp de viscol, cu o viteză a vântului de peste 70 km/oră. În această perioadă, atunci când condiţiile meteo au permis, CNADNR a intensificat activităţile de intervenţie. De asemenea, în situaţiile de pe DN 3A (Lehliu - Drajna), DN 2A (Hârşova - Constanţa), unde circulaţia a fost restricţionată, s-a efectuat deplasarea controlată, în convoaie, a autovehiculelor, în spatele utilajelor de deszăpezire, cu sprijinul echipajelor poliţiei rutiere, conform procedurii comune încheiate între CNADNR şi IGPR", se arată în comunicat.

CNADNR precizează că, pe timp de viscol, cu zăpadă abundentă şi vânt foarte puternic (peste 70 km/oră), conform normativelor în vigoare, intervenţia utilajelor nu este indicată şi poate fi chiar restricţionată.

Potrivit sursei citate, în cele 10 judeţe afectate de Codul portocaliu s-a acţionat cu peste 700 de utilaje.

"Având în vedere gravitatea situaţiei, conducerea companiei a luat decizia de a reloca din toate bazele din ţară un număr de şase autofreze de capacitate mare (5.000 de tone/oră) şi trei autovehicule şenilate pentru acordarea de prim ajutor. Astfel, două şenilate au fost folosite, împreună cu ISU, la misiuni de salvare la Olteniţa şi Lehliu", precizează compania.

La controlul efectuat, astăzi dimineaţă, de conducerea CNADNR pe Autostrada A2, directorul general al companiei, Cătălin Homor, ţinând cont de situaţia dificilă existentă, a dispus relocarea a 20 de utilaje de la DRDP Bucureşti şi a patru autofreze de la DRDP Iaşi la DRDP Constanţa.

(S.A.)

--------

Actualizare 11:02 CNADNR: A fost deschisă circulaţia rutieră pe DN73

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că a fost deschisă circulaţia rutieră pe DN 73, km 54+050 - km 92+000, pentru toate categoriile de vehicule, potrivit unui comunicat de presă al CNADNR.

Rămâne valabilă restricţia de 16 tone pe acest sector de drum, precizează comunicatul citat.

(I.D.)

------

Actualizare 9:33 CNADNR: Circulaţie rutieră deschisă pe DN2A, între Malu şi Giurgeni, DN5A şi 5B şi DN41

Circulaţia rutieră a fost deschisă luni pentru toate categoriile de vehicule pe DN 2A, pe sectorul de drum cuprins între localităţile Malu - Giurgeni (km 16+720 - km 112+000), pe DN 5A (km 0+000 - km 22+900), pe DN 5B (km 3+200 - km 39+600) precum şi pe DN 41 (km 22+000 - km 64+085), informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Compania de drumuri sfătuieşte participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

(I.D.)

------

CNADNR: Circulaţia rutieră pe Autostrada A2, între Bucureşi Lehliu, deschisă luni dimineaţă

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2, între Bucureşti şi Lehliu, a fost deschisă circulaţiei luni dimineaţă la ora 7,00, pentru toate categoriile de vehicule, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, circulaţia rutieră a fost închisă pe DN 24D, între km 9+140 - km 61+370, limită judeţ Vaslui - Cuca, DN 22D, km 2+000 - km 23+0000, între localităţile Măcin şi Cerna şi pe DN 22F, km 1+000 - km 13+900, între localităţile Horia şi Nalbant din cauza ninsorii şi a viscolului puternic, se precizează în comunicatul citat.

Autostrada A2 şi alte 27 de drumuri naţionale şi tronsoane de drumuri naţionale au fost închise, duminică, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, aminteşte sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb